TEKİN'DEN SOYLU'YA ÖNERİLER

TEKİN'DEN SOYLU'YA ÖNERİLER
Tekin Plan Bütçe Görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, önerilerde bulundu

Terörle ilgili Önerilerde Bulundu…

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Hayati Tekin Plan Bütçe Görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Terörle  mücadele konusunda önerilerde bulundu

Neticeleri dostu üzer, düşmanı sevindirir…

Tekin İçişleri Bakanı Soylu’ya hitaben şunları söyledi: “Sayın Bakan çok değerli bilgiler verdi. Mücadelesini çabasını kutluyorum. İyi niyetinden şüphem yok. Elbette ki AKP’li arkadaşlar gibi muhalefetten de açıkları görmeyip güzellemeler yapmasını bekleyemezsiniz. Şahsen amacım açıklar bulmak değil, İçişleri Bakanlığı gibi önemli bir bakanlık bazı şeyleri görmezden gelirse neticeleri dostu üzer, düşmanı sevindirir.”

Türkiye’de dinci terörü besleyenler, Atatürk’e dinsiz diye karşı çıkanlardır.

CHP’li Tekin FETÖ terör örgütü konusunda şunları söyledi: “Şuanda en fazla dile getirilen FETÖ konuşmalarınızda sol terör örgütleri diyorsunuz. FETÖ, IŞİD, El Nusra, İBDA-C, El Kaide sağ terör örgütü değil mi? Bu tek yönlü bakış sizi zaafa uğratmasın. Peki dinci terörün kaynağı nedir? Şahsen ben biliyorum, sizde biliyorsunuz. Bu devlet fakru zaruret içinde bertaraf olmuşken, Osmanlı’nın çöküntüsü ihanete dönüşmüşken, canını hiç düşünmeden, Türkiye’nin ve son Türk devletinin bekası için liderliği ele alan askeri ve siyasi dehası ile aynı zamanda Allah’ın yardımıyla ülkeyi kurtaran ve Fatih sultan Mehmet’ten sonra kaybedilen İstanbul’u tekrar kazandıran, ulu önder ATATÜRK’e kim iftiralar atarak karşı çıkıyorsa, dinci terörün kaynağı oradadır. Ayrıca kuran dışı hurafeye dayalı merdiven altı dinci öğretiyi de unutmayın.  Bu öğreti; sünneti-seniye diye süslenerek hurafe ve uydurulan hadisler ile Arap’ın örf ve adetine dayalı KURAN dışı sapkın aldatmacadır.

Bunlar takip edilmelidir. Geriye dönüp baktığımızda, anlı secdeye gidenlerden zarar gelmez prensibinden kaynaklanan zihniyetle FETÖ’ye kucak açtınız. Bugün CHP’de ve Sözcü Gazetesinde FETÖ’cü ararken yine aynı yanlışı yapıyorsunuz.

Sayın Soylu BYLOCK listesini bana ver, meclisteki FETÖ’cülerin yarısının AKP’li olduğunu size ispatlayayım.”

Barzani’ye Bayrağı, PYD’ye Kırmızı Halıyı Kim serdi?

Tekin konuşmasının devamında;    PYD’yi dünyaya anlatıyorsunuz, güzel. Fakat kırmızı halı serip, daha dün bayrak açtığınız Müslüm efendi ve Barzani için dünya size niye inansın? PYD’ye karşı IŞİD’i kullandım yanlış stratejisi ile yaptığınız hata ülkemize sıçramıştır. Bu sebeple birçok canımızı yitirdik.

Ülkemiz Avrupa Birliği'nin mülteci deposu haline gelmiştir. Bu yaklaşım insani açıdan kutsanırken, eksik ve yanlış sözleşmelerle tüm yük, maddi manevi üzerimize kalmış ve halen bunları nasıl vatandaş yaparız, nasıl oya tevdi ederiz çabalarınızdan endişe ediyoruz. Ayrıca; oluşturduğu güvenlik zafiyeti de cabası.” İfadelerini kullandı.

Kaç genç uyuşturucu batağına saplandı

Tekin konuşmasının sonunda toplumun kanayan yarası  uyuşturucu konusunda Hükümete öneride bulundu. Tekin; “Uyuşturucu ile ilgili mücadelenizi küçümsemiyorum. Yalnız neticeleri karşılaştıralım. Ne kadar esrar?, Ne kadar eroin?, Ne kadar Captagon yakaladığınız değil, neticeye etki eden kaç kişi uyuşturucu batağındaydı, Şuanda kaç kişi? Veriler sizin aldığınız tedbirlerin çok önünde olduğunu gösteriyor. Özellikle sentetik uyuşturucuda imalat teknolojisi çok hızlı. Bu konuda kanımca toplumsal seferberlik şarttır. Bütçeniz hayırlı uğurlu olsun, yalnız burada bütçenin büyümesi önemli değil, alınacak tedbirler ile bütçenin küçülmesi başarı demektir. Netice hepimizi sevindirir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.