TEKiN: BU SEFER HÜSRAN YAŞAYACAKLAR

TEKiN: BU SEFER HÜSRAN YAŞAYACAKLAR
CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, partisinin oylarının ciddi anlamda arttığını ve son yapılan anketlerde CHP'nin hızlı bir yükseliş içinde olduğunu söyledi.

ASIL DERSİ SANDIKTA ALACAKLAR


Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, ilçe gezilerine devam ediyor. Partisinin 7 Haziranda beklenilen oyu alamadığını ancak son yapılan anketlerde CHP oylarının hızlı bir şekilde yükseldiğine dikkat çeken Tekin;'Biz 7 Haziran seçimlerinden sonra bu ülkenin geleceği ve gelecek nesiller adına çok önemli adımlar attık. Siyasette ciddiyeti ve Türkiye sevgimizi ortaya koyduk. Ne yazık ki AK Parti koalisyon görüşmelerinde aynı ciddiyeti göstermeyerek oyunu bozan taraf oldu. Halkımız bunları çok iyi gördüğü gibi, asıl dersi 1 Kasım seçimlerinde sandıkta verecek' dedi.
BU SEFER HÜSRAN YAŞAYACAKLAR
CHP'nin bu ülkenin en tecrübeli ve birikimli siyasi partisi olduğunu ve halkın gönlünde taht kurduğunu dile getiren Tekin;' 90 yıllık bir geçmişi olan köklü bir partiyiz. Devleti iyi tanır, halkımızı da biz biliriz. Yıllardır siyasetin değişik
kademelerinde görefv yapan bir kişi olarak 7 Haziranda duvara toslayan AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde hüsrana uğrayacaktır.
Milletimizin gözlerinden 'AK Parti artık yeter' dediklerini görüyor ve biliyoruz. CHP'nin tüm kadroları 1 Kasım seçimleri
için dimdik ayakta, sahada ve halkla iç içeler. Halkımızın bu ilgisi ve sevgisi partimizi iktidara taşıyacaktır' diye 
konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.