tekerlekli sandalyesine kavuştu

tekerlekli sandalyesine kavuştu
SAMSUN’da 8 yaşındaki bedensel engelli Zeynep Uysal, Pazar günü gittikleri piknikte çalındığını zannettiği tekerlekli sandalyesine yeniden kavuştu.

Sandalyeyi bulan Ramazan Kara, bugün küçük çocuğa teslim etti. Zeynep Uysal sandalyesine kavuşması nedeniyle büyük mutluluk yaşadı. 

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yaşayan ev kadını 27 yaşındaki Hülya ve polis memuru 33 yaşındaki Özkan Uysal çiftinin doğuştan bedensel engelli olan ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi kızları Zeynep, ailesiyle birlikte geçen Pazar günü Batı Park'a piknik yapmaya gitti. Pikniğin ardından eve dönen aile, kızlarını otomobile bindirirken tekerlekli sandalyeyi almayı unuttu. Eve döndüklerinde araçta tekerlekli sandalyenin olmadığını fark eden baba Özkan Uysal, hemen piknik yaptıkları bölgeye gitti. Ancak tekerlekli sandalyeyi bulamadı. 

Sandalyenin çalındığı şüphesi üzerine emniyet tarafından bulunması için çalışma başlatıldı. Zeynep Uysal’ın yaşadıklarının dün kamuoyunda gündeme gelmesi sonrasında bugün mutlu bir gelişme yaşandı. 

BULUP MUHTARA TESLİM ETMİŞ

Kendisine bedensel engelli olan Ramazan Kara'nın Batıpark'ta sandalyeyi bulduğu ve ardından da bölgede bulunan Baruthane Mahallesi Muhtarlığı'na teslim ettiği ortaya çıktı. Kara bugün Zeynep Uysal’a sandalyesini verdi. Küçük kız sandalyesinin bulunması nedeniyle büyük mutluluk yaşadı. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Zeynep Uysal, dans edip gülücükler saçtı. Çok mutlu olduğunu dile getiren Zeynep Uysal, "Benim için çok önemliydi. Çünkü ben bu sandalye ile okula gidiyorum, dans ediyorum. Bulunduğu için çok mutlu oldum. Herkese teşekkür ederim" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum