Tek taşla 80 bin lira çaldılar

Tek taşla 80 bin lira çaldılar
BATMAN'da poşet içindeki 80 bin lirayı, otomobiliyle vereceği adrese götüren çiftçi Heybet Çam'ın parası ilginç bir yöntemle çalındı.

Seyir halindeki otomobile taş atan bir kişi, Çam'ın araçtan inmesini fırsat bilerek, para dolu poşeti alıp kaçtı.
Kent merkezinde dün evinden 50 bin lira ile ayrılan çiftçi Heybet Çam, daha sonra bir banka şubesine uğrayarak 30 bin lira daha çekti. Poşet içerisindeki 80 bin lirayı yanına alarak, vereceği adrese doğru hareket eden Çam'ın otomobiline Turgut Özal Bulvarı'nda kimliği belirsiz bir kişi tarafından taş atıldı. Aracın kapısına çarpan taş nedeniyle duran araçtan inen çiftçi Heybet Çam'ın aracındaki 80 bin lira bir kişi tarafından çalındı. Hırsızı bir süre kovalayan Çam, yakalayamayınca durumu polise bildirdi.

'BU TARAFA KAÇTI DEDİ, PARAYI GÖTÜRDÜ'

Çiftçi Heybet Çam, olayın bir anda meydana geldiğini belirterek şunları anlattı:

"Bir ödemem vardı. Bankaya gitmeden önce 50 bin lirayı arabaya bıraktım. Bankadaki hesabımdan da 30 bin lira çektim. Parayı poşete koyduktan sonra araca bıraktım. 50 metre gitmeden arabama bir taş geldi. Durup ne olduğunu anlamaya çalıştığım sırada biri işaret yapıp 'taşı atan bu tarafa kaçtı' dedi. Dönmemle birlikte adam parayı götürdü. Kovaladım ama yakalayamadım."

Emniyet Müdürlüğü hırsızlık masası ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak araçtan parmak izi aldı. Polis, kaçan hırsızı arıyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.