TEK İHTİMAL ÜÇ PUAN

TEK İHTİMAL ÜÇ PUAN
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde sekizinci maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, kendi taraftarı önünde Kırklarelispor'u yenip 3 puana uzanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Yedinci haftada deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile 0-0 berabere kalan Yılport Samsunspor, bugün 19 Mayıs Stadyumu'nda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17:00'de başlayacak mücadelede İrfan Buz'un öğrencileri mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar 3 puanı alarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

macfoto-3-001.jpeg

ÜÇ MAÇTIR YENİLMEDİLER
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta geride kalan yedi maçta 3 beraberlik, 1 yenilgi ve 2 galibiyet alan Kırklarelispor, son üç maçında mağlubiyet görmedi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen Kırklarelispor, 10 puanla 10.sırada bulunuyor. Bu maçlarda 6 gol atan yeşil-beyazlılar kalesinde 8 gol gördü.

6765765-8.JPG

MORAL DEPOLAYACAK
Bu maça kadar ligde 4 galibiyet 3 beraberlikle 15 puan toplayan Yılport Samsunspor, kendi taraftarı önünde Kırklarelispor'u yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. Manisa Futbol Kulübü ve Amed Sportif Faaliyetler ile üst üste berabere kalan kırmızı-beyazlılar, bugün 19 Mayıs Stadyumu'nda 3 puana ulaşmak zorunda. Zirve yarışında lider Manisa'nın 4 puan gerisinde olan Yılport Samsunspor, güzel bir futbolla galip gelerek moral depolamak istiyor.

wedij-9.JPG

DÜDÜK TAŞKINSOY'DA
Bugün saat 17.00’de 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Yılport Samsunspor - Kırklarelispor mücadelesini İstanbul bölgesinden klasman hakem Burak Taşkınsoy yönetecek. Taştan'ın yardımcılıklarını Sefa Özcan ve Okan Akbal yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Batuhan Bayar görev alacak. Maçın hakemi Şeref Taştan, son olarak 29 Eylül'de oynanan Tarsus İdman Yurdu - 1922 Konyaspor maçında görev almıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.