TEK İDEALİMİZ TOKAT

TEK İDEALİMİZ TOKAT
Başkan Eroğlu, “Bizim tek idealimiz Tokat. Bu şehrin tarım, tarıma dayalı sanayi ve turizm alanında ilerlemesi gerekiyor. Bunun için Üniversite öğrenci sayımızın artmasını da sağlamalıyız."

TEK İDEALİMİZ TOKAT
Gaziosmanpaşa Üniversitesinde son teknoloji ile donatılarak, yerli yazılımla yönetilebilen bir sera daha faaliyete geçti. Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu; Tokat Valisi Sayın Cevdet Can, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ve GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’le birlikte Ziraat Fakültesi seralarında incelemelerde bulundu.
Yeni açılan serada ilk tohumları toprağa diken Başkan Eroğlu, “Bu şehrin tarım, tarıma dayalı sanayi ve turizm alanında ilerlemesi gerekiyor. Bunun için Üniversite öğrenci sayımızın artmasını da sağlamalıyız. Bizim tek idealimiz Tokat.
Bugün Sayın Valimizle birlikte Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi seralarında yapılan çalışmaları inceledik. Yeni açılan son teknoloji serada toprağımıza bereket dileyerek tohum diktik. En son tarım teknolojilerinin öğretildiği Ziraat Fakültesinde Türkiye'de ender bitkiler yetiştiriliyor. İnşallah profesyonel tarım yapılacak ve tarım şehri Tokat için güzel bir adım daha atılacak” dedi.
Daha sonra fakülte öğretim görevlilerinden Tokat tarımı ve ziraat faaliyetleri hakkında bilgi alarak, öğrencilere başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.