TEK HEDEFİMİZ 3 PUAN

TEK HEDEFİMİZ 3 PUAN
Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Sivasspor ligin iyi takımlarından. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde 3 puan için oynayacağız" dedi.

 


 

GALİBİYETİ ONLARA ARMAĞAN EDECEĞİZ 
Kırmızı beyazlılar'da zorlu Sivasspor maçının hazırlıkları Nuri Asan Tesislerinde aralıksız devam ediyor. Dün gerçekleşen antrenman sonrası Sivasspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor'un sportif direktörü Zeren cumartesi günü kendi saha ve taraftarları önünde 3 puanı kazanan tarafın kendilerini olacakları ve Kırmızı beyazlı taraftarlara Bayram öncesi güzel bir galibiyet arğaman edeceklerini belirtti. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ 
Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Ligin 3'üncü haftasında karşılaşacakları Sivasspor maçından galip gelmek için sahaya çıkacaklarını belirtti. Taraftarları Cumartesi akşamı maça beklediklerini ifade eden Zeren, "Sivaasspor önemli bir rakip ve ligin iyi takımlarından. Maça çıkıp elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Taraftarımız stadyumu yine doldurup bizi yalnız bırakmayacaktır. Çünkü Samsunspor, taraftarıyla beraber inanılmaz başarılara imza atmış ve atacaktır. Güzel bir oyun ortaya koyacağız ve kazanan takım biz olacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.