TEK HEDEF GALİBİYET

TEK HEDEF GALİBİYET
Yılport Samsunspor'da pazar günü oynanacak olan Tuzlaspor maçında tüm hesaplar 3 puan için yapılıyor. Ligde üst üste üç maçta kazanamayan kırmızı-beyazlılar yalnızca galibiyeti hedefliyor.

Ligde üst üste 3 maçında da galibiyet alamayan Yılport Samsunspor, pazar günü ligin iddialı ekiplerinden Tuzlaspor'u geçerek konumunu güçlendirmek istiyor. Takımın ligdeki durumunu da değerlendiren Mustafa Aztopal, “Şu anda 17 puanla 6’ncı sıradayız. Lider Altınordu’nun 20 puanı var ve liderle aramızda 3 puan var. Hocamızın da zaman zaman dile getirdiği gibi bu ligde 2 puan ortalaması ile ilerlemek bizi her zaman hedefe götürecek. Fakat şu anda 3 puanlık bir geride olma durumumuz var. Benim kişisel beklentim 10’uncu haftayı 20-21 puanla tamamlamaktı. Onun da biraz altında gözüküyoruz. Tabi ki daha iyi bir konumda olabilirdik. Olmalıydık da. Ama yine de arada neredeyse hiç fark olmaması, bu ligde her takımın her takımı yenebildiğini göstermesi ve ortaya konulan mücadelenin ne kadar önemli olduğunu görmek açısından son derece önemli bir tablo ile karşı karşıyayız. Son 3 maçta özellikle Adana Demirspor ve Altınordu müsabakalarında ben takımın çok çok iyi futbol oynadığını düşünüyorum. Giresunspor maçında bu biraz terse dönmüş oldu. Yani beklediğimiz futbolun dışında hiç kimsenin memnun olacağı futbolu oynamadığını düşünüyorum. Sahada iyi mücadele oldu ama futbol anlamında bakarsak Adana Demirspor ve Altınordu maçlarında gösterdiğimiz oyun kalitesini gösteremedik" dedi.

manset-1-047.jpg

KRİTİK VİRAJ
"Son 3 maçta 3 beraberlikle 3 puan alınması da elbette bizim beklentimizin altında kaldı diyen Aztopal, " Dolayısıyla bu hafta oynayacağımız Tuzlaspor maçı mutlak suretle kazanmak zorunda olduğumuz bir maç haline geldi. Elbette ki her zaman kazanmak için çıkarsın ama bazı maçlar stratejik maçlardır. Alınacak 1 puanın çok önemi vardır. Tuzlaspor müsabakasının tüm bu şu ana kadar anlattığım hikayenin bizi getirdiği nokta itibariyle kesinlikle ve kesinlikle 3 puan almak zorunda olduğumuz bir maç. Bununla ilgili hocayla görüşmeler yapıyoruz. Oyuncu grubuyla son 3 maçta hiçbir galibiyet alamamasının verdiği bir moral bozukluğu da var fakat Tuzlaspor maçıyla olan inançlarının da son derece yüksek olduğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla son geldiğimiz noktada pazar günü karşılaşacağımız Tuzlaspor maçı önem arz ediyor” diye konuştu. Kırmızı-beyazlılar hafta başından bu yana devam ettiği hazırlıklarda Tuzlaspor maçı için ter döküyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.