TEK HEDEF GALİBİYET

TEK HEDEF GALİBİYET
Teknik direktör Özköylü:"İnşallah kötü geçen bu sezonu Bandırmaspor maçını kazanarak bir parça da olsa mutlu bitirmek istiyoruz". Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, kendileri açısından kötü geçen sezonu Bandırmaspor galibiyetiyle tamamlamak is

KAZANMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK 
Özköylü, yaptığı açıklamada, takımı bu noktaya getirenlerin kendileri olduğunu belirtti. Ligde kalma mücadelesinin son haftaya kalmasının kendilerini üzdüğünü dile getiren Özköylü, şöyle devam etti:"Özellikle son 6 maçta öne geçip kaybettiğimiz maçlardan birinden alacağımız 3 puan, belki de bizi şu an ligde bırakacaktı. Benin kabul edemediğim durum şu; oyuncularıma da çok net şekilde ifade ettim. Önde olmamıza ve iyi oynamamıza rağmen bir anda yediğimiz gollerle dağılıyoruz. Yaptığımız hatalardan dolayı rakiplerimize puanlar hediye ettik. Beni en çok üzen ve kızdıran şey bu. Oyuncularım tüm sıkıntılara rağmen özellikle ligin ikinci yarısında çok önemli işler yaptı. İnşallah Bandırmaspor karşında da gerçek gücümüzü göstereceğiz."

ÖZKÖYLÜ'DEN TARAFTARLAR DAVET
Samsunspor'un her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu savunan Özköylü, son maçta alacakları galibiyetle ligde kalmayı başaracaklarını anlattı. Taraftarlara seslenen Özköylü, şunları kaydetti:"Sahamızda taraftarlarımızın bize sağladığı güç her zaman çok önemli oldu. Giresunspor maçında seyircimize hayran kadım. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında yani gol attığımız dakikaya kadar hiçbir olumsuz tepki vermeden hep takımlarının yanında oldular. Takım da o enerji ile maçı kazanıp ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldı. Bu sezon gerçekten çok sıkıntılı bir dönem geçti ama sahamızda, seyircimizle çok farklı oynayan bir takımız. Sahada 11 kişi olacağız, seyircimiz 12. adamımız olacak. Rakip o baskıyı hissedecek. İnşallah kötü geçen bu sezonu Bandırmaspor maçını kazanarak bir parça da olsa mutlu bitirmek istiyoruz."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.