TEGV'DEN PAYLAŞIM HAFTASI SERGİSİ

TEGV'DEN PAYLAŞIM HAFTASI SERGİSİ
TEGV Samsun Eğitim Parkında etkinlik alan çocuklar, ilkbahar etkinlik dönemi başından Mayıs sonuna kadar devam eden süreçte yapmış oldukları tüm çalışmaları paylaşım haftası sergisinde veli ve öğretmenlerine sundular.

'İyi Yaşam Benim Maceram ve Enerjini Keşfet', 'Okuyorum Oynuyorum', 'Yurttaşız Katılımcıyız', 'Birlikte Öğren', 'Drama Atölyesi', 'Bilgi Benim İşim' ve İngilizce etkinliği alan çocuklar gönüllü abla ve ağabeyleri ile birlikte tasarladıkları ürünleri TEGV Samsun Eğitim Parkı nın koridorlarında sergiye sundular. Sergiyi gezen öğretmenler ve veliler çocukları ile bir kez daha gurur duydular.

TEGV Samsun Eğitim Parkı, etkinlik noktalarında etkinlik alan okul grupları, Kubilay, Kazım Orbay, Muzaffer Barışyurt, Kazım Özdemir, Şehit Selman Özay, İlyasköy  Türkiş, Muzaffer Barışyurt  okul yöneticilerine, öğretmenlerine, velilerine ve öğrencilerine teşekkürlerini ilettiler. Yaz Dönemiz boyunca 15 Haziran 24 Temmuz tarihleri arasında etkinliklerine devam edeceklerini belirttiler. TEGV hakkında: Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 20 yıldır uyguladığı özgün eğitim modeli sayesinde, ilköğretim çağındaki çocukların geleceğe donanımlı hazırlanmaları için yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunuyor. 

Yüz binlerce çocuğu teknoloji, bilim, sanat ve sporla tanıştıran TEGV, genç bireylerin yeteneklerini keşfetmelerinde yardımcı oluyor. Eğitim etkinliklerimiz çocukların yaşam becerilerini geliştirmelerine yönelik, çocuk merkezli eğitim yöntemlerinin kullanıldığı programlardan oluşmaktadır.

Eğitim etkinliklerimizin amacı, aktif öğrenme ortamlarında çocuklara çok yönlü bir eğitim desteği sağlayarak farklı becerilere sahip olan her çocuğun kendisini ve yeteneklerini keşfetmesine fırsat tanımaktır. Eğitim etkinliklerimiz, ilköğretim çağındaki 7–16 yaş grubu çocuklar için gelişim seviyelerine uygun olarak hazırlanmış yarıyıl düzeninde uygulanan etkinliklerden oluşmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.