'Tedbirler alınıyor'

'Tedbirler alınıyor'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşekkür ziyaretlerine Tekkeköy İlçesi'nde devam etti.

Seçim sonrası teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilçe ilçe dolaşarak vatandaşlarla biraraya geliyor.

7 Haziran seçim çalışmalarında gittiği bölgelere yeniden giderek seçimlerde gösterilen destekten ötürü teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Köktaş, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek sorunların çözümü noktasında gerekli mercilerle görüşüyor.

Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Can ve ilçe teşkilat üyelerinin de katıldığı teşekkür ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, "Halkımız rahat ve huzur içinde olsun. 
Ülkemizin geleceği, huzuru, devletimizin bekası için ne gerekiyorsa yapan bir hükümetinizin olduğundan emin olun. Hükümet kurulana kadar mevcut hükümetimiz görevinin başındadır. Türkiye’nin huzuru, istikrarı için ve sınırlarımızı korumak gerektiğinde alınması gereken her türlü tedbir şimdiye kadar olduğu gibi alınmaya devam edilecektir." dedi.

Tekkeköy ilçesinde çay ocağında oturan yaşlı bir amcanın elini öperek  hayır duasını alan Milletvekili Köktaş, berberde tıraş olan kişi ye de 'Sıhhatler olsun' dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.