TEDAVİ İÇİN KALİFORNİYA'DAN SAMSUN'A GELDİ

TEDAVİ İÇİN KALİFORNİYA'DAN SAMSUN'A GELDİ
Check up için Kaliforniya'dan Samsun'a gelen Mesut Çelik'e, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özlem Karaca Ocak'a Hemoroid ve Kıl Dönmesi operasyonları başarıyla gerçekleşti. Op. Dr. Özlem Karaca Ocak, hemoroidin kadınların olduğu kadar erkeklerinde korkulu rüyası olduğunu tedavisini geciktirmemeleri konusunda uyardı.

Pandemi ile birlikte sağlık sisteminde oluşan sorunlar nedeniyle ülkelerinde sağlık sistemleri tartışılır hale geldi. Fakat Türkiye bu süreçte büyük bir başarı örneği sergilemesi sağlık turizmine de büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.
Bunun örneklerinden biri de Amerika Kaliforniya'dan Gelerek Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özlem Karaca Ocak'a Hemoroid ve Kıl Dönmesi Ameliyatı Olan Mesut Çelik. check up için Samsun'a gelen Mesut Çelik, Op. Dr. Özlem Karaca Ocak tarafından başarı bir şekilde Hemoroid ve Kıl Dönmesi operasyonu yapılıyor.

SÜRECİ ANLATTI
Ameliyat Sürecini anlatan Çelik, "Ben Mesut Çelik, ABD Kaliforniya'da yaşıyorum. Genç yaşıma rağmen, kendimi sağlıklı hissetsem de mutlaka belirli sürelerde check up yaptırıyorum. Bu seferki check up umu sürekli ismini duyduğum Büyük Anadolu Hastanelerinde yaptırdım. Yapılan muayeneler sonrası hemoroid ve kıl dönmesi ameliyatları oldum. Lazerle yapıldığı için kendimi kısa süre içinde toparladım. Doktorum güzel bir operasyon çıkardı, kendisine, ekibine ve hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum. Korkulacak gibi bir sağlık sorunu değil mutlaka herkes gelip yaptırmalı" dedi.

ERKEKLERDE GECİKTİRMEMELİ
Op. Dr. Özlem Karaca Ocak ise, "Mesut bey ile check up sonrası tanıştık. Yapılan tetkikler sonrası kendisinde hemoroid ve kuyruk sokumunda kıl dönmesi tespit ettik. Her iki operasyonu da başarıyla gerçekleştirdik. Her şey yolunda. Bayanların olduğu kadar erkeklerinde korkulu rüyası olan hemoroid lazer tedavisi ile işlem kısa bir sürede yıllardır çekilen bu halk arasında basur denilen hemoroit hastalığından kurtulabiliyorsunuz. Kişi hastaneye yatmadan, günü birlik şekilde uygulanan bu yöntem kişinin de yüzünü güldürüyor. Fakat uygun tedavi edilmediği takdirde bu sağlık sorunu tekrarlayabilir." diyerek sözlerine son verdi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.