Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

TAVŞANLI'DAN 3 PUAN ALINMALI...

Merhaba Sevgili okuyucularım çok değerli Samsunsporlu taraftarlarımız bu hafta bana ayrılan köşemden ligin ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız bizler ve takımımız için önemi büyük olan TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı için duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 
     
 Bilindiği gibi ligin ilk maçında sahamızda oynadığımız 1-0 mağlup olduğumuz İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından sonra hafta başından bugüne kadar takip ettiğimiz kadarıyla teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar basın yoluyla ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini Tavşanlı maçının çok zorlu geçeceğini iyi oyun artı iyi mücadele ile üç puana uzanan tarafın kendilerinin olacağını ligin uzun ve yorucu bir maraton olduğunu çok sayıda ki takımlarında zirve mücadelesi verdiğini Samsunspor'unda bu mücadele içerisinde olması için çalışacaklarını sözlerine eklemiş akabinde bu sezon ki ligin çok zorlu geçeceğini dile getiren Kalpar, bunu ilk hafta oynadıkları maçta net bir şekilde gördüklerini asla kolay maçların olmadığını bu hafta alınacak galibiyet ile çıkışa geçmek istediklerini kendilerini destekleyen taraftarlarımızada amaçlarının galibiyet hediye etmek olduğunu belirtmiş ve çok da güzel açıklama yapmış kendisini gerçekten de kutluyorum ve başta kendim sonrada tüm Samsunsporlular olarak başarılı bir sezon geçirmesini kendisine dilerken güzel açıklamalarının ve sözleri üzerine de müsadenizle bir kaç hatırlatma da ben yapmak istiyorum. 
     
 Sayın Kalpar; açıklamalarınız çok güzel olmuş. Gerçektende yerinde ve doğru tespitlerinizle yüreğimize bu sıcak havalarda su serptiniz. Ve bizleri söylemlerinizle rahatlattınız. Fakat her şey konuşulduğu gibi olmuyor. Eğer ki bu dediklerinizi saha içinde de söylemden eyleme döndürüp yerinde uygulayıpta koskoca 90 dakika boyunca tek forvetimiz olan Haluk'u yanınızda oturtup öyle doldur boşaltlarla gol arayıp oyuncu değişikliklerinde yerinde zamanında yapmaz iseniz işte o zaman işimiz çok zorlaşır. Evet kendinizce haklı olabilirsiniz takımınızda bir golcü eksikliği mevcut. İnşallah Sayın Başkan Emin Kar bu konuyu çözecektir. Zaten günlerdir de gece gündüz çözmek için uğraşıyor. Ne diyelim. İnşallah golcü oyuncu hakkında verilen karar hayırlı olur da sizlerde bizlerde çok mutlu oluruz. Fakat siz de Sayın Kalpar bu olayın arkasına sığınmaktan ise elinizdeki mevcut oyuncu kadrosundan en iyi şekilde yararlanıp bu sorunu şimdilik içeriden çözüp üç puanı hanemize yazdırmalısınız çünkü başka hiç bir şansınız yok. Benden hatırlatması hocam.

 Köşemden sizlere veda etmeden evvel bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak bende herkes gibi geçen hafta oynayamayan yeni transfer edilen futbolcularımızında kadroya dahil olmalarıyla Tavşanlı dan üç puan hiç olmadı en az bir puan ile Samsun'a döneceğimizi umuyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR