TAVANI GÖÇMEKTE OLAN EVDE YAŞIYOR

TAVANI GÖÇMEKTE OLAN EVDE YAŞIYOR
Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı mağdur vatandaşları yerinde tespit ediyor

 

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı yetim torunlarını okutmaya çalışan 67 yaşındaki Şerife ninenin yanında Başkan Hatice Örs, “Mağdur vatandaşlarımızı yerinde tespit ederek, yardım elimizi uzatmaya çalşıyoruz"dedi

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Canik İlçesi İmamlar Mahallesi'nde torunlarını okutmaya çalışan, hayata direnen Şerife nineyi evinde ziyaret ederek evinin eksikliklerini ve ailenin ihtiyaçlarını tespit ettik ”dedi.

ÜSTELİK İKİ TORUNUNA KENDİSİ BAKIYOR
Hayata direnen Şerife ninenin evinin oturulacak vaziyette olmadığını dile getiren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Eşi öldüğü için çocukları evin yeniden yapılmasına müsaade etmiyorlar. Bu sebeple Muhtarın çabaları ile Devlet imkanları ie yaptırma şansı yok. Tavanı göçmekte olan evde yaşamaya çalışıyor. Üstelik iki torununa kendisi bakıyor. Hiç bir geliri olmayan ve çocukları tarafından terk edilmiş bu ninemiz onların okuması için direniyor. Türk Kızılay’ı Canik Şubesi gönüllüleri yaptıkları tespitlerle kamuoyunu bu aile bakışını çevirmek istiyoruz ”şeklinde konuştu.

OTURACAKLARI BİR EVE KAVUŞMALARIDIR
2017 yılının sonuna geldiklerini hatırlatan Başkan Hatice Örs,” Eli öpülesi bu annemiz bu viranede hayata direniyor. Güçlü kadın arıyorsanız güçlü kadın Şerife ninedir. Tüm hayırseverlerden  deştek bekliyoruz. İki torunun okunmasının sağlanması ve oturacakları bir eve kavuşmalarıdır. Bu teyzemizin çocukları onun iyi bir evde oturmalarına müsaadeleri yoksa biz gönüllüler olarak anamız baba yerinde bulana tarlasının kenarına gönüllülerimizin desteği bir ev yaparız.Bunun örneği Türk Kızılay Gönüllüleri Düşürende Necmettin dedeye ev yaparak göstermişlerdir. Kimse sahipsiz değildir.Belinde platinle yaşıyor. Yardımlarınız için 05456328107 nolu telefonu arayabilirsiniz ”diye konuştu. 
Köksal ÖNER


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.