Tatillerde inşaatta çivi düzelttim.

Tatillerde inşaatta çivi düzelttim.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'dan gençlere hayata dair çok önemli açıklamalar.

Atakum Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Taflan Yalı ticaret Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencileri Atakum Belediyesinde Başkan Taşçı ile biraraya geldi.
Öğrencilere öğrencilik yılları hakkında bilgi veren İshak Taşçı"babamın işi nedeniyle tatillerde inşaatlarda çivi düzelterek zaman geçirdim" dedi. Başkan Taşçı KTÜ kimya öğretmenliği bölümünü kazandığını 2 yıllık bir eğitim hayatından sonra yeniden sınavlara girerek İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandığını söyledi. Taşçı "hayatta sevdiğiniz bir mesleği icra etmiyorsanız mutlu olamazsınız. Sizler de yaşamınız boyunca başarılı olmak için mutlaka işinizin uzmanı olun, sürekli kendinizi geliştirin" dedi.
Öğrencilerin projeler konusunda sorduğu soru üzerine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı"Atakum dört dörtlük oganlarını tamamlayabilmiş bir ilçe değil. Dolayısıyla önceliğimiz bu eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalarımıza hız vermektir. Öncelikli olarak çarşı caddesi ve hamam projemizi meclisten geçirdik. Yılbaşından sonra ise bunların çalışmalarına start vereceğiz" dedi.
Gençler Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum