TATİLİ DEĞERLENDİRDİ

TATİLİ DEĞERLENDİRDİ
Kurban Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatili, esnaf ziyaretleri ile değerlendiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ziyaretler esnasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti

“BU EMİR, DEMİRİ KESER”

Kurban Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatili, esnaf ziyaretleri ile değerlendiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ziyaretler esnasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Mümkün olan her fırsatta Atakum Halkı ve esnafıyla bir araya geldiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Ülkemiz son yıllarda çok zor süreçlerden geçtiği hepimizin malumu. İleriye doğru attığımız her adımda bize geri adım attırmak isteyen güçler, en son 15 Temmuz’da yine Türkiye’mize büyük bir yıkım vermek istediler. Ancak hesaba katmadıkları bir direnç, bir inanmışlıkla bertaraf oldular. Şahsım adına her zaman bu mücadelenin kahramanı olan halkımıza her fırsatta teşekkür ettim. Ancak ne kadar teşekkür de etsek yetmeyeceğinin az geleceğinin fakındayız. Bu yüzden hem bayramlarını kutlamak, hem duygu düşünce ve önerilerini almak, hem de demokrasi adına dünyaya verdikleri ders için kendilerini ziyaret ettik” diye konuştu.

TEŞEKKÜR VE ZİYARET

Milletin, 15 Temmuz Darbe girişiminde eşine az rastlanır bir destan yazdığının altını önemle çizen İshak Taşçı, “ Eğer bizim için çok önemli bu bayramı yaşayabiliyorsak, bu milletimizin sayesinde olmuştur. Onların canıyla malıyla, kanıyla, hayatlarıyla ortaya koydukları 15 Temmuz destanı için kendilerine tekrar teşekkür etme, durum değerlendirmelerini almak bizim için çok önemliydi. Yaşanan bu zor günlerin ardından başta esnafımız olmak üzere bütün halkımızın dilek öneri ve görüşlerini yüz yüze değerlendirme şansı bulduk. Onların her sözü, her dileği ve önerisi için benim için emir niteliğindedir. Millete inanan, millete güvenen ve sadece milletin önünde eğilen bir anlayışın mensubu olarak, onların daha iyisi için her istediği, benim için bir emir niteliğindedir ve bu emir her zaman demiri keser” şeklinde konuştu.

HER GEÇEN GÜN GELİŞİYORUZ

Ziyaretler esnasında kendisine gösterilen ilgi ve alakaya özellikle teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Ziyaretlerimiz esnasında gerek esnafımız ve gerekse Atakum Halkı’nın yakın ilgisi, samimiyeti ve güler yüzleri nedeniyle teşekkür etmek istiyorum. Eğer gece ve gündüz hiç durmaksızın mücadele edebiliyorsak, bu onlardan aldığımız güç ve enerji sayesindedir. Belediyemiz çalışmalarına, ilçemizi ve halkını, hak ettiği hizmet ve projelerle buluşturmak için ara vermeksizin devam etmektedir. Her geçen gün gelişen bir Atakum hayalimizi birlikte yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.