Tatil yerine liderlik kampına girip beyin fırtınası estirdiler

Tatil yerine liderlik kampına girip beyin fırtınası estirdiler
Gediz Üniversitesi Münazara Topluluğu, liderlerin oyunu olarak bilinen münazara şampiyonalarına ilgi duyan liselileri, yarıyıl tatilinde kampta buluşturdu.

Çeşitli şehirlerdeki 15 liseden 150 öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı, İzmir'in Çeşme ilçesindeki kampta hukuk, siyaset, ekonomi ve hitabet eğitimi verildi, fikirlerle nasıl yarışılacağı öğretildi.

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Özekes, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Emanuele Massetti ile Öğretim Görevlisi Berivan Akın hukuk, siyaset, ekonomi ve makale analizi eğitimi verdi. Devlet Tiyatroları sanatçıları Tomris Çetinel ve Tayfun Erarslan ise kürsüden nasıl konuşulacağını, hitabet ve beden dili tekniklerini anlattı. Dünyanın ilk şekil değiştiren lavabosu, katlanabilir ekran gibi birçok yeniliğe imza atan, OzPack markasının kurucusu genç mucit Osman Can Özcanlı da girişimcilik ruhu aşıladı. Yarıyıl tatili yapmak yerine liderlik kampına girmeyi tercih eden liseliler, öğrendiklerini uyguladı, fikirleriyle mücadele edip birbirlerine karşı kürsüden üstünlük sağlamaya çalıştı. Münazara Topluluğu, geleceğin liderlerinin beyin fırtınası estirdiği bu eğitimi gelenek haline getirecek. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.