Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TAŞLAR YERİNE OTURDUKÇA

 

Ülkemizdeki 15 Temmuz 2016 DARBE girişiminin ne denli boyutlarda olduğu görüntü ve ifadeler ortaya çıktıkça daha netleşiyor.

 

CİA + BÜYÜK ADA+ DARBE KARARI ! Bu üç ifade yan yana geldiğinde, İHANETİN adresinin yabancı olmadığıdır.

“Karar Gazetesi yazarı, Mansur Akgün’ün darbe girişiminin gerçekleştirildiği 15.Temmuz 2016 da CİA ajanı Barkey “ile İstanbul Büyük adada sır görüşmenin basındaki görüntüsü çok şey anlatıyor.

EKÜMENLİK iddiası ve RUM İSTANBUL PATRİĞİ BARTOLEMOS un karargâhı bu ada tarih boyu, İHANET yuvası olmuştur. Bu adres DÜŞMAN AJANLARIN uğrak, barınma, lojistik destek alma yeri gibidir.

 

ABD yetkilileri, her ne kadar, DARBE ile ilgimiz yok demelerine rağmen, 1960 -1980 ve sonrası ASKERİ DARBE ve TEHDİTLERİN İÇİNDE ve ARKASINDA ABD nin olduğu tarihi gerçeğidir. ABD ile hem STRATEJİK ORTAK, NATO içinde etkili bir ÜYE olan Ülkemizin, batılılar nezdindeki KULLANILABİLİR bir ülke rölünün, RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve AK PARTİ dönemleri ile, bir çok konuda istedikleri gibi olmadığı, Avrupa Birligi TAM ÜYELİĞİ konusundaki savsaklamalar ile ortadadır. TERÖRİST PKK ve yan kuruluşlarının TERÖRİST liklerine rağmen, ABD ve AB ülkeleri ile birliktelik gösteren ilişkileri, AB nin BÜRÜKSEL’deki PKK ya açtığı kucak ile ortadadır.

 

Türkiye’nin SABRI nın test edildiği, ABD dostluğu ve AB ile 60 yıla yakın ÜYELİK SINAVINA rağmen mevcut görüntünün, ABD de sığındırılan FETO örgütü ve 15.Temmuz 2016 darbe girişiminin, MEŞRU Hükümete ve yetkililerine ve Halkımıza karşı ne denli bir düşmanlık içinde olduklarını göstermesi bakımından İBRET VERİCİDİR.

 

Ülkemizi bölmek, PKK isteklerini yerine getirmeyi amaçlayan bu darbe girişiminin arkasında elbette ki, ABD ve AB ülkelerinin olduğudur. Ülkemizin SABRINI TEST EDEN EMPERYALİST batılılar, Üç kıta arasındaki TÜRKİYE’nin, DOĞU ve BATI arasındaki dengelerdeki değerini İDRAK edemedikleridir. Bunca İHANETLERDEN sonra, ŞANGAY BİRLİĞİNİN yeniden gözden geçirilmesi, KOMŞU ülkelerle olan ilişkilerimizin İYİLEŞTİRİLMESİ, BATI İKİLEMİ’NİN tarihsel İHANETLERİ İLE MECBURİ BİR HALE GELMİŞTİR.

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un bu tespiti  Darbenin ne denli bir boyutta olduğunu belirtmesi yönünden önem taşımaktadır. TÜRKİYE İŞGAL EDİLECEK, KARŞI GÖRÜŞLÜLER KATLİAMA TABİ TUTULACAK ve BATININ İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA ÜLKE BÖLÜNECEKTİ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR