Taşçı'ya Almancı ziyareti

Taşçı'ya Almancı ziyareti
Samsunlu Almancılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminin makamında ziyaret ettiği Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dernek yöneticilerine harita üzerinde projelerini anlattı.

Samsunlu Almancılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek faaliyetlerine gösterdiği katkılardan ve ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR
Samsun'da yaşayan Almancılar bir araya gelerek oluşturduğu derneklerinin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi veren Samsunlu Almancılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Mırık, "Almanya'da doğmuş, büyümüş ve sonrasında kendi vatanına geri dönmüş çok sayıda hemşerimiz var. Bu hemşerilerimizin aynı çatı altında toplanması, ortak paylaşımda bulunması son derece önemlidir. Bu önemden hareketle derneğimizi kurduk. Önemli çalışmalara imza atacağız. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana bize destek olan Başkan Taşçı'ya hem bu desteklerinden hem de Atakum İlçesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istedik" dedi.

'FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ'
Sivil toplum kuruluşlarına son derece önem verdiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, özellikle aynı kültürde yetişen insanların oluşturduğu hemşeri oluşumlarına destekçi olduklarını kaydederek, "Vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettikleri sivil toplum kuruluşlarını, hemşeri derneklerini çok önemsiyorum. Bu anlamda Almanya'da doğmuş, büyümüş vatandaşlarımızın hayata geçirdiği bu oluşumu da memnuniyetle karşıladım. İnanıyorum ki ortak paylaşımlarımız olacak, sık sık fikir alışverişinde bulunacağız. Biz çalışmalarımıza katkı sağlayabilecek, ortak akıl anlayışımıza destek olabilecek herkese kapımızı sonuna kadar açtık" diye konuştu.

PROJELERİ HARİTADA ANLATTI
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı daha sonra Samsunlu Almancılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Mırık ve yönetim kurulu üyelerine ilçede hayata geçirmeye hazırlandıkları projeleri harita üzerinde anlatarak bilgi verdi. Dernek yöneticileri projelerden olumlu sonuçlar beklediklerini kaydederek Başkan Taşçı'yı kutladı. Başkan Mırık, Başkan Taşçı'ya teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.