Taşçı’dan ‘iletişim’ çağrısı

Taşçı’dan ‘iletişim’ çağrısı
Atakum Belediyesi ve İşitme Engelliler Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Uluslararası İşaret Dili Kursu’nu ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kursiyerlerle birlikte derse katıldı.

"OLİMPİYATA DA HAZIRLIK YAPMIŞ OLUYORUZ"
Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirilen kurs kapsamında eğitim alan 50 kişiyle birlikte derse giren Başkan Taşçı, “Hayatın her alanında, her kesimden vatandaşımızla birlikte adımlar atıyoruz. Bu kapsamda işitme engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmek adına böyle bir çalışma içerisine girdik. İşitme engellilerin bizi duymasını sağlayamıyorsak, anlamasını, rahat iletişim kurmasını sağlayabiliriz. Öte yandan şehrimizde 2017 yılında gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatına da hazırlık yapmış oluyoruz” diye konuştu.


Sekiz hafta sürecek olan ve ardından gerçekleştirilecek sınavdan başarıyla geçenlerin sertifikalandırılacağı kursa gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kursiyerlerin işaret diliyle gerçekleştirdikleri diyalogları izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.