TAŞÇI'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

TAŞÇI'DAN GAZETEMİZE ZİYARET
Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI, Gazetemizi ziyaret etti.

Atakum ilçesi Belediye Başkanı İshak Taşçı, Gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır ve Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Hazinedar'a Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi, görüş alış verişinde bulundu.
İlçe Belediyeleri arasında yaptığı çalışmalarla dikkati çeken Atakum Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerin asfalt, kilit taşı, yama ve kaldırım çalışmalarına hız verildiğini, sosyal belediyecilik anlamında ise büyük mesafeler katedildiğini söyleyen Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, "İlçenin öncelikleri ve halkın istekleri doğrultusunda, maaşlarını düzenli olarak ödediğimiz 700'e yakın personelimizle, Atakum'un gelişmesi ve güzelleşmesi için büyük çaba gösteriyoruz" diyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Bahadır,"Atakum Belediyesi halka dönük çalışmalarıyla göz dolduruyor. Hizmetlerinizin ve başarılarınızın devamını dilerim" temennisinde bulundu.Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.