Taşçı’dan dev miting yorumu

Taşçı’dan dev miting yorumu

 

Samsunluların, toplu açılış töreni ve miting için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, adeta bağrına bastığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsun, 16 Nisan’da sandığa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da gerçekleştirdiği dev mitingin, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumda sandıktan çıkacak sonucun analizi şeklinde olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kentimiz tarihi bir güne ve kalabalığa ev sahipliği yaptı. Milletimiz, referandumda sandığa yansıtacağı milli iradenin sinyalini vererek, ‘Evet’ diyeceğini gösterdi” dedi.

'SONUÇ BELLİ'
Dev mitinge sağlanan katılım karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsun, milli mücadelenin başkentidir. Gerçekleşen mitingde bunu bir kez daha gördük. Ülkesinin önemli bir yol ayrımında olduğunu gören, milli iradenin daha da güçlenmesini, Türkiye’nin aydınlık yarınlara koşmasını isteyen yüz binler, dün Samsun’da Cumhuriyet Meydanına sığmadı. Meydandaki kalabalığa baktığımda, milletimizin kararlığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu güveni bir kez daha gördük. Tarihi bir güne ve tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı, referandumda çıkacak sonucun sinyalini de vermiş oldu” şeklinde konuştu.

'ATAKUMLULARA SELAMI VAR'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldikleri anlarda sohbet ettiklerini ve kendisinin özellikle Atakum’a ve Atakumlulara selam gönderdiğini söyleyen Başkan Taşçı, “Cumhurbaşkanımız ile o yoğunluk içerisinde birkaç kez bir araya gelme imkanımız oldu. Atakum’a ve Atakumlulara selamlarını iletmemi isteyen Cumhurbaşkanımızın bu isteğini emir telakki ediyor ve hemşerilerimize iletiyoruz. Böylesine millet sevdalısı, devlet aşığı bir Cumhurbaşkanına sahip olmanın gururunu, milletimizle birlikte yaşıyoruz. Biz de kendisini örnek alarak, çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum