TAŞÇI'DAN DEĞERLENDİRMELER

TAŞÇI'DAN DEĞERLENDİRMELER
Başkan Taşçı: Millet, devletine sahip çıkmıştır.

Milletimiz darbecilere karşı destan yazdı..
Darbe girişimi karşında Türk Milletinin bir destan yazdığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatana ihanet eden, milletine kurşun sıkan şeref yoksunu hainler ve bu hainlerin tüm unsurları hak ettikleri cezaları alacaktır. Türk Milleti dik duruşunu koruyacak ve devletinin yanında olacaktır” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletine darbe girişiminde bulunan teröristlerin, Türk Milletinin dik duruşu karşısında püskürtüldüğünü ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Milletimiz, devletinin yanında olduğunu ve hainlerin asla amaçlarına ulaşamayacaklarını göstermiştir. Devletimiz kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır. Devletimiz, paralelci hain teröristler ve destekçilerine ihanetlerinin bedelini en ağır şekliyle ödetecektir” dedi.

MİLLETİN FERASETİ
Türk Milletinin, darbeci hainlere karşı ‘devletimizin yanındayız’ diye sokaklara döküldüğünü söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizin birliğini, beraberliğini hedef alan çetelerin gerçek yüzünü, darbe girişimlerinde bir kez daha gördük. Bu milletin silahını, tankını millete çeviren ve milletin uçaklarıyla, helikopterleriyle milletin üstüne mermiler yağdıran hainler, yine bu milletin dik duruşuyla amaçlarına ulaşamamıştır. Milletimizin ferasetini net bir şekilde ortaya koyduğu bir geceyi yaşadık. Darbecilere dur diyen Türk Milleti, tüm şehirlerinde, ilçelerinde meydanlara dökülmüş paralel hainlerin ve şerefsizlerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Türk Milleti, Türkiye Cumhuriyeti Devletine darbe girişiminde bulunan hainlere ‘Devletimizin yanındayız’ demiş ve müsaade etmemiştir” diye konuştu.

TARİH KİTAPLARI YAZACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkomutanlığında yaşanan geceyi tarih kitaplarının yazacağını belirten Başkan Taşçı, “Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Türk Milleti güçlü bir millettir. İhanet içerisinde olanlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla müsaade etmeyecektir. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, hain girişimin ilk dakikalarında yaptığı çağrıya duyarsız kalmayan milyonlar, milli iradeye sahip çıkmıştır. Milletin sokaklara inişini ve iradesine sahip çıkışını, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dik duruşunu tarih kitapları yazacaktır. Milletimiz, devletinin yanında olduğunu ve hainlerin asla amaçlarına ulaşamayacaklarını göstermiştir. Devletimiz kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır” dedi.

DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK
Hainlerin, ihanetlerinin bedelini en ağır şekliyle ödeyeceklerine olan inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Bu işi planlayanlar, en altından en üstüne paralel çeteye destek verenler acil şekilde yargılanacak ve bedelini ödeyecektir. Karşılarındaki hainlerin kendilerine ateş ettiğini bile bile göğüslerini siper eden, ‘bu ülke bizim’ diyen halkımız ve polisimiz bir destan yazmıştır. Şehrimizde Cumhuriyet Meydanında on binlerce vatandaşımız nöbet tutmuştur. Aynı şekilde AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı önünde binlerce Atakumlu hemşerimiz ellerinde bayraklarıyla saatlerce hainlere tepki göstermiştir. Bu dik duruş halen daha devam etmektedir, edecektir. Bu devleti ve milleti sahipsiz sananlara cevabı vermiştir. Böyle bir milletin parçası olmaktan, böyle bir devlete sahip olmaktan dolayı gurur duydum” diye konuştu.

MİLLET DEVLETİNİN YANINDA
Darbe girişiminde bulunan hainlerin saldırıları sırasında şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Darbe girişimine karşı verilen mücadelede şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Türk Milleti onları asla unutmayacak, saygıyla ve minnetle anacaktır. Devletimiz, şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımızın kanını yerde bırakmayacaktır. Vatana ihanet eden, milletine kurşun sıkan bu şeref yoksunu hainler ve bu hainlerin tüm unsurları hak ettikleri cezaları alacaktır. Türk Milletini dik duruşunu koruyacak ve devletinin yanında olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.