Taşçı’dan anlamlı hediye..

Taşçı’dan anlamlı hediye..
Atakum Belediyesi Türkiş Spor ve Kültür Evinde sürdürülen Kuran kursunu ziyaret eden Başkanı İshak Taşçı, kursiyerlere Kuranı Kerim hediye etti.

Atakum Belediyesi Türkiş Spor ve Kültür Evinde düzenlenen Kuran kursuna katılan kursiyerlere Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından Kuran-ı Kerim hediye edildi. Her kesimden ve her yaş grubundan 2 bine yakın kursiyerin Atakum Belediyesi kurslarından faydalandığını belirten Başkan Taşçı, sayıyı daha da arttırmak için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

KURS TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Atakum Belediyesi tarafından sürdürülen kurslara ek olarak geçtiğimiz günlerde açılan Kuran kursunu ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kursiyerlerle sohbet etti. Kuran kursunun açılması için gelen talep üzerine harekete geçtiklerini belirten Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi Türkiş Spor ve Kültür Evi’nde gerçekleştirilen kurslara yoğun ilgi gösteren kadınlar, özellikle Kuran kursunun açılması için talepte bulunmuştu. Bu talep üzerine açılan kursa gösterilen ilgi memnuniyet verici. 24 kişi ile başlayan kursta kursiyer sayısı sürekli artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde kurslarımız sürüyor” dedi.

HER YAŞTAN KURSİYER 
Eşi Fatma Taşçı’yla birlikte kursiyerlere Kuranı Kerim hediye eden Başkan Taşçı, aynı kursta babaanne ve torunun dahi bulunduğuna dikkat çekerek, “Kursiyerlerimizin daha heyecanla eğitimlerini sürdürmesi için kendilerine Kuran-ı Kerim hediye ettik. Birbirinden farklı 26 alanda gerçekleştirilen kurslarımızda 2 binden fazla kadın eğitim alıyor. Sürekli artan sayının mutluluğunu yaşıyoruz. Hangi alanda, ne kursu istenilirse istensin bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bu kursta babaanne ile torunun birlikte Kuranı Kerim öğrenmeye çalıştığını görmek de bizleri mutlu etti. Her kesimden, her yaş grubundan vatandaşımıza kurslarımızla katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Kuran kursunun açılması için taleplerinin kısa sürede yerine geldiğini ifade eden kursiyerler, Başkan Taşçı’ya teşekkür ederek, hazırladıkları tatlı ve pastalardan ikram etti. Başkan Taşçı ve kursiyerler daha sonra birlikte pasta kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.