Taşçı, “Sizleri seviyoruz”.

Taşçı, “Sizleri seviyoruz”.
Çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olan 'İğne Deliği Gençlik Merkezi'nin 12. yılı büyük bir etkinlikle Yalı Kafe'de kutlandı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Toplum Gönülleri Vakfı ile Atakum Belediyesi işbirliğinde 2003 yılında kurulan 'İğne Deliği Gençlik Merkezi' 12. yaşını eski ve yeni gönüllülerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen törenle kutlandı. Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, her kesimden ve görüşten gencin bir arada olduğu bu büyük aile bugün 12. yaşını kutluyor, denildi. 

SİZLERİ SEVİYORUZ
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum Belediyesi olarak gençlerimize büyük önem veriyoruz. Projelerimizde, çalışmalarımızda, aktivitelerimizde gençlerimizle birlikte adım atıyoruz. İğne Deliği Gençlik Merkezi'nin yeni yaşını kutluyor, nice seneleri birlikte geçirmeyi diliyoruz. Sizleri seviyoruz."dedi.

DESTEK VEREN KURULUŞLAR
Yalı Kafe’de düzenlenen törene Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şeref Aydın’ın yanı sıra merkeze maddi ve manevi destek veren kuruluşlar ve şirketlerin yöneticileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla, İğne Deliği Gençlik Merkezi'nin 12. yaşı kutlandı. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.