Taşçı, ‘Daha iyisi boynumuzun borcu’

Taşçı, ‘Daha iyisi boynumuzun borcu’
Kamalı Mahallesinde gerçekleştirilen ve üç mahalleyi buluşturan iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Daha iyi bir Atakum’un en önemli şartı daha iyi mahallelerdir. Bunu sağlamak bizim boynumuzun borcu” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından mahallelerde gerçekleştirilen iftar buluşmaları vatandaşların yoğun katılımı eşliğinde devam ediyor. Mahalle iftarları kapsamında Kamalı İlkokulunun bahçesine kurulan dev iftar sofrası Kamalı, Kesilli ve Sarışık Mahallelerinin sakinlerini bir araya getirdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanı sıra AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve Atakum Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarlarının da katılım sağladığı iftar öncesi Başkan Taşçı vatandaşlarla sohbet etti.

İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada geride bıraktığı 15 aylık görev sürecine dair değerlendirmelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, üzerlerindeki sorumluluğun farkındalığı ile hareket ettiklerini kaydetti. Başkan Taşçı, “Nasıl ki Atakum İlçesini Türkiye’nin göz bebeği haline getirmek gibi bir hedefimiz var, bu hedef bağlamında mahallelerimizin de Türkiye’ye örnek olacak nitelikte olması için çalışıyoruz. Daha iyi bir Atakum’un en önemli şartı daha iyi mahallelerdir. Bunu sağlamak bizim boynumuzun borcu. Hizmet eşitsizliğine son vererek tüm mahallelerimize kaliteli ve eşit hizmeti sunmak için ekiplerimiz durmadan çalışıyor. İnanıyorum ki vatandaşlarımızdan da aldığımız destekle daha da önemli işlere imza atacağız” diye konuştu.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, “AK belediyecilik anlayışı, Atakum İlçesinde tıkır tıkır işliyor. Sosyal, kültürel, sportif, istihdama dayalı ciddi çalışmaların yanı sıra rutin belediyecilik anlayışı da başarılı şekilde ortaya koyuluyor. Başkan Taşçı’yı bu anlamda gösterdiği emekten ve özveriden dolayı kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.