Taşçı 13. mağazayı açtı

Taşçı 13. mağazayı açtı
Hayır Çarşısının 13. mağazasının açılışını Çatmaoluk Mahallesinde gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hayır Çarşısı ile soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtıyoruz” diye konuştu.

Atakum Belediyesi tarafından hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuran Hayır Çarşısı kapsamında 13. mağaza açıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, açılışı Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri ve mahalle sakinleriyle birlikte gerçekleştirdi.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR
Atakum Belediyesi olarak sadece rutin belediyecilik anlayışı ile hareket etmediklerini söyleyen Başkan Taşçı, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini de ortaya koyduklarını kaydederek, “Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için çalışıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra sosyal belediyeciliğin de en güzel örneklerini ortaya koyuyoruz. Bu anlamda veren el ile alan eli buluşturan, paylaşmayı temel alan Hayır Çarşısı önemli bir adımdır. Bugün 13. mağazasını  açtığımız Hayır Çarşısı ile soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtıyoruz. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

‘VATANDAŞ-BELEDİYE İŞBİRLİĞİ’
Hayır Çarşısının açılışının ardından Çatmaoluk Mahallesi Muhtarı Hasan Özer ve vatandaşlarla birlikte mahalleyi gezen Başkan Taşçı, talepleri not aldı. Kendisine iletilen taleplerle ilgili gerekli çalışmaların başlatılacağını belirten Başkan Taşçı, “Biz mahallelerimizde ne gibi çalışmalar gerçekleştireceğime karar verirken önceliği vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre belirliyoruz. Bu anlamda belediye ve vatandaş işbirliğiyle hareket ediyoruz. Atakum İlçesi projelerin de, çalışmaların da, sosyal adımların da en iyisine sahip olsun diye çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.