TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA DEVAM EDİYOR

Üç yaşında geldiği doğmadığı bir şehri bu kadar seven bir adam anlatılmaz, yaşamak lazım. Geçen de gördünüz altı saat canlı yayın yaparak bir İstanbul takımına 80 Trilyon lira para zor toplandı.

Diğer tarafta baktığımız zaman Yüksel Yıldırım onların topladığı parayı Samsunspor'a prim olarak dağıtıyor. Şimdi bu adamı sevmeyelim de ne yapalım?

Yüksel Başkan her şeyi ortaya döktü, kulüpten alacağı olan belge ile gelecek dedi, maça çıkmadan para verdikleri topçuları herkes bilecek dedi. Vverilen verilmeyen kim ne aldı ortaya çıkacak dedi.

Sevgili okurlarım, Samsunspor'a gelen yönetimler hep idare etme yoluna gitmişler yani BORÇ ÜSTÜNE BORÇ BİRİKMİŞ, borç ödeme gibi düşünceleri hiç olmamış.

Bugün geldiğimiz noktada hem borçlarıödenmiş hem de TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYARAK SAMSUNSPOR'UN kurumsal bir yapıya kavuşmasını Sağlayan Yüksel Yıldırım'ın yanında olalım.. Hangisini yazalım neresinden tutalım nereye el atsanız elinizde kalıyor.. 

Başkan Samsun'a geldi ayağının tozu ile taraftarlarımızla toplantı yaparak ortak paydamız olan Yılport Samsunspor için daha fazla ne yapabiliriz diye görüş alışverişinde bulundular.

Mesela takımda Samsunlu futbolcuları çoğaltabiliriz, renktaş  kimliliği, memleket takımı tutma sempozyumları yapabiliriz, kulüp öncülüğünde forma ve kulüp arması satışları gibi etkinlik organizasyonları düzenleyebiliriz,  maç önceleri taraftar web sayfalarından  tribün kontrolleri ve sloganları ayarlanabilir..

Yüksel başkan devamlı Avrupa'daki kulüpleri örnek veriyor, neden? Sektördeki bu öncü kulüpler gibi olmalıyız, borcu olmayan Avrupa kriterlerini yerine getiren kurumsal bir kimlik yapısına bir an önce kavuşmalıyız..

Transfer konusuna gelirsek; daha çok  kendi takımında 25 maçın üstüne çıkmış milli takımpatentli orta maliyetli oyuncular alınacak. Yüksel Başkan tribünde rahat oturup arkasına yaslanıp maç izlemek istiyor ve bunun için de kaliteli kadroya, çok iyi bir santrafor ve forvet oyuncuları alacak ve kesenin ağzını sonuna kadar açaçak gibi..

Yılport Samsunspor Kulübü açıklama yaparak İstanbul Sözleşmesini desteklediğini beyan etti,  KADIN ANADIR, TOPRAKTIR VE GELECEKTİR. Bu konuda çok duygusal olan Yüksel Yıldırım, Yabpa Kadın Futbol Takımını Yılport Samsunspor yaparak Samsunlu kadın futbolcularımıza ne  kadar değer verdiğini bir kez daha göstermiştir..

HAYALLER ZİHİNDEKİ GERÇEKLERDİR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR