TARIM ZİRVESİ DÜZENLEDİ

TARIM ZİRVESİ DÜZENLEDİ
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt TBMM’de verilen 4 günlük arayı fırsat bilerek memleketi Samsun’a geldi ve Vezirköprü’de “tarım zirvesi” düzenledi.

H.BASRİ KURT: “VEZİRKÖPRÜ’DE TARIMSAL ÇEŞİTLİLİĞİ VE GELİRİ ARTIRACAĞIZ”

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt TBMM’de verilen 4 günlük arayı fırsat bilerek memleketi Samsun’a  geldi ve  Vezirköprü’de “tarım zirvesi” düzenledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Vezirköprü Kaymakamı  Mahmut Kaşıkçı’nın ev sahipliğinde; Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü İlçe Tarım Müdürü Erdem Kılınç, Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Alper, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Kurtoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay da hazır bulunduğu toplantıda “Vezirköprü’de tarımsal çeşitliliği artırmak, çiftçilerimizin sorunlarına  çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Üretim yapmanın önemine dikkat çeken  Milletvekili H.Basri Kurt, “Vezirköprü’de çiftçilerimizi daha çok gelir elde edecekleri ürünlere teşvik etmek istiyoruz, sarımsak bu ürünlerden bir tanesi. İlçe Tarım Müdürlüğümüzün ve Ziraat Odamızın yapacağı araştırmalar neticesinde bu ürünleri netleştireceğiz. Çiftçilerimizin sorunlarını da biliyoruz ve bu sorunlara en kısa zamanda çözüm yolları bulacağız. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla gerekli görüşmeleri yapmaya başladık. Bu ürünlerin ilk ekiminde kullanmak üzere tohum desteği de dahil çiftçilerimize gerekli bütün teşvikleri uygulayacağız. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde teşvik paketinin hazır olduğunun müjdesini vermişti. Ülke olarak önceliğimizi üretim yapmaya vermek zorundayız. “dedi.

Vezirköprü için her zaman en iyisi istediklerini belirten Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Vezirköprü’de Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, İlçe Tarım Müdürümüz ve Ziraat Odası Başkanımızla en kısa sürede tekrar bir toplantı düzenleyeceğiz bu süreci inşallah ilçemiz çiftçilerine en faydalı şekilde neticelendireceğiz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.