TARİHİN EN KÖTÜ TRANSFERİ

TARİHİN EN KÖTÜ TRANSFERİ
Kırmızı beyazlıların sezon öncesi Fransa'dan transfer ettiği Demokratik Kongo Cumhuriyetili oyuncu Zola Samsunspor tarihinin en kötü transferlerinden biri olarak bir ilke imza attı.

 


LİG'DE İKİ MAÇTA OYNADI 
Samsunspor'un sezon öncesi Fransa'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak antrenmanlar ve hazırlık maçları ligde sadece iki karşılaşamda sonradan oyuna dahil olarak ilk 11'e girmeyi başaramayan Distel Zola Kırmızı beyazlı ekibin tarihindeki en kötü transferlerden biri oldu. 2015-2016 sezonun ilk transfer döneminde Teknik direktör Ümit Özat'ın deneme süreci ile birlikte takıma katılan ancak istenileni bir türlü veremeyen Demokratik Kongo Cumhuriyetili oyuncu Özat ve Korukır tarafından kadroda düşünülmedi. 


SADECE KUPA MAÇINDA İLK 11'DE BAŞLADI 
Samsunspor forma ile hiç bir maçta ilk 11'de sahaya çıkamayan Demokratik Kongo Cumhuriyetili oyuncu sadece Karşıyaka maçında 19, Şanlıurfaspor karşılaşamsında 31 dakika forma şansı bulurken sadece kupa maçında ilk 11'de sahaya çıktı.  Sezon öncesi büyük umutlarla tranfer edilen Distel Zola gösterdiği performans ve form grafigi ile kendisine güvenenleri adeta hüsrana uğrattı. Genç oyuncunun önümüzdeki sezon kadroda düşünülmediği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum