TARİHİ GÜNÜ HEYECANLA BEKLİYORUZ

TARİHİ GÜNÜ HEYECANLA BEKLİYORUZ
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile 1 Kasım Pazar Günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak olan AK Parti Samsun 7. Olağan İl Kongresi öncesi açıklamalarda bulundu. 

Kongre hazırlıklarının yoğun şekilde devam ettiğini belirten Başkan Ersan Aksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretleriyle Samsun'un bir kez daha tarihi günlerinden birini yaşayacağını ifade etti.  Samsunlu hemşehrilerinin çok büyük destek verdikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yine en iyi şekilde ağırlayaklarını vurgulayan Aksu, "Kongremizi heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştireceğiz. Ancak pandemi nedeniyle olağan dışı bir süreç yaşadığımız da bir gerçek. Bu nedenle maske, mesafe ve temizlik kuralları konusunda gerekli tedbirleri alacağız. Şölen havasında yapacağımız kongremize gelecek vatandaşlarımızdan da tedbirle uymalarını önemle rica ediyorum" dedi. 

"TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR "
Başkan Ersan Aksu, "Pazar günü saat 13.00'te Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, kongremizde hitaplarını gerçekleştirecek ve dünyaya, milletimize ve teşkilatlarımıza önemli mesajlar verecektir. Cumhurbaşkanımız şehrimize çok büyük değer veriyor. Hemşehrilerimiz ile arasında sevgi bağı var. Pazar günü Samsun teşkilatımız ve hemşehrilerimiz liderimizi coşku içerisinde karşılayacağız. Kongremiz şimdiden ilimize ve teşkişlatlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.    

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili de duygu ve düşüncelerini paylaşan Başkan Ersan Aksu, "Milletimizin ve 
hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümü kutlu olsun. Millet olarak 100 yıl önce olduğu gibi özellikle son yıllarda da geleceğimizi korumak adına tarihi bir mücadelenin içerisinde olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Devletimizi bölüp parçalamak, birlik ve beraberliğimizi bozmak adına her türlü saldırılar yapıldı. Ancak millet olarak biz tüm bu sorunların, sinsi planların üstesinden geldik. Bundan sonra da her türlü oyuna karşı bu kararlı duruşumuzu ortaya koyacak güce sahip olduğumuzu tüm dünya bilmelidir. 
Herkes bilmelidir ki ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine çok daha güçlü bir şekilde taşıyacağız. Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum" dedi. 

MEVLİT KANDİLİ MESAJI 
Başkan Aksu, bu akşam idrak edilecek Mevlid Kandili dolayısıyla da mesaj yayımladı.  Aksu, mesajında; " Dünyayı nurla aydınlatan Peygamber efendimizin cihana vasıl oluşunun sene-i devriyesinde milletimizin, hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu gece hürmetine yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.