Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Tarihe mücadeleyi yazan adam

Tarihe mücadeleyi yazarken bile bütün insanlığa birlik olun çağrısı yapıyordu . TARİHE MÜCADELEYİ YAZARKEN bu kocaman sahnede en son veda rolünü oynuyordu.Aslında hayatının uzatmalı dakikalarını  da  oynuyordu . ÇÜNKÜ , dünya sahnesinde ölümün soğuk yelini ensesinde çok hissetmişti . Sanki ölümle son maçını defalarca  oynuyordu .

          BİR MÜCADELE ADAMI , BİR ÖRNEK İNSAN , BİR DÜNYA LİDERİ ,BİR VATAN AŞIĞI ve BİR DEĞERLİ LİDER  EN SON SEÇİM KONUSMASINDA BİLE DÜZ YÜRÜMEYİ , DİK DURMAYI TAVSİYE EDEN , DÜNYAYA MESAJ VEREREK VEDA EDEN EFSANE KİŞİ MUHSİN AĞBİ …  VEDA SAHNESİNDE BİLE TÜM İNSANLIĞA İHTİYACI OLAN MESAJLARI VEREBİLEN ENDER İNSAN…

          Değerli okurlar Çarşamba günü saat 15.55 de meydana gelen helikopter kazasına kilitlenmiş durumdayız . Kaza ile ilgili bir çok  sipekülasyonlar olsa da bir lider insan aramızdan kaydı gitti. Tam 3 gündür haberleri aralıksız takip ediyorum . Çelişkili açıklamalardan tutunda , bu olayı kendine malzeme yapmak isteyenlerden çıkın . Hala sayın genel başkan MUHSİN YAZICIOĞLU nun cenazesine ulaşılamadığı gelen haberler arasındadır. Şimdi kaza nasıl oldu neden oldu niçin oldu vs. gibi sorularla daha çok meşgul olacazğız anlaşılan . Ama ben başka  şeyler söylemek istiyorum . Bütün bu sorularla uğraşırken , bu değerli insanın ne kadar ender olsa da , seçim çalışmaları arasında bile evrensel mesajları  insanlığa ulaştırma çabası ile yakından ilgileniyorum . Büyük birlik partisi camia sı ile direk iletişim halinde değildim . Ama her zaman söylediğimi hatırlarsanız eğer , toplumun yararına kim yada kimler faydalı işler yapıyorsa onların daima destekçisiyim . Kötü işler yapanlarında daima karşısındayım . MUHSİN AĞBİ tanıdığım örnek bir mücadele adamı , genellikle siyasetcilerin çoğunda gördüğümüz egoizm , menfaatçilik ten kendini uzak tutabilmiş , gönülleri fet edebilmiş ender liderlerdendi .

VEDA SAHNESİNDEYKEN BİLE , TAM DA SEÇİM ZAMANI SÖYLEDİĞİ  SÖYLEMLERLE TÜM İNSANLARA DERS VERİRCESİNE , BİR DURUŞ SERGİLEMESİ ŞAHSEN BENİDE BİR ÇOK İNSAN GİBİ BU ŞAHSİYETİ DAHA YAKINDAN EN YAKINDAN TANIMAYA SEVKETTİ . MALUM SEÇİM DÖNEMİNDE HAKARETLERİN BİNİ BİR PARA EDERKEN , KİRLİ ÇAMAŞIRLAR ORTALARA DÖKÜLÜRKEN O KARAMAN SEÇİM KONUŞMASINDA ÖLÜMÜN HER AN VAR OLDUĞUNU  HATIRLATARAK , DÜRÜST OLMANIN TEK GERÇEK OLDUGUNU  SAVUNUYORDU

           Değerli okurlar daha 18 yaşındayken haklı buldugu bir mücadelede yer alan , Mamak ceza evinde birkaç yılını kaybeden , 28 şubat rüzgarlarından tabiî ki etkilenen , inandığı yolda sabırla yürüyen , bu dikenli yolda mütiş bir sabırla yürüyen MUHSİN AĞBİ  ilk defa bindiği para toplanarak kiralanan helikopterde belki de bu mücadelesinin planlarını hazırlarken her zaman söylediği hiç unutmadığı ölümle karşı karşıya geldi . Hala cenazesini bulanamayışı yada her hangi bir izine raslanamayışı şahsen bendede bir ümit doğurmuştur . Ama şunu belirtmek istiyorum , vefat etmediyse bile önemli olan bu şahsiyetin insanlığa ders verecek nitelikde olan mesajlarının iyi okunup iyi tahlil edilmesi , söylemlerinin toplum yararına harcanması gerektiğini köşemden bildirmek istiyorum . BBP Konya il teşkilatına , BBP samsun il teşkilatına ve onu seven herkeze geçmiş olsun dileklerimi arz ediyorum saygılar !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR