TARAFTARLARI 'TRANSFER ATEŞİ' BASTI

TARAFTARLARI 'TRANSFER ATEŞİ' BASTI
Yılport Samsunspor transferde ilk ateşi Gökhan Meral ile atarken, taraftarlar gelecek isimleri merakla beklemeye başladı.

Umutla başlayıp kötü biten sezondan sonra teknik direktör değişikliğiyle birlikte taze bir heyecan yaşayan Samsunspor taraftarları takıma yapılacak olan transferleri beklemeye başlamıştı. Kırmızı-beyazlı ekibin transferde ilk adımı geçtiğimiz sezonun şampiyonu Keçiörengücü'nün sol beki Gökhan Meral oldu. Transferde gelen ilk hamleyle beraber büyük heyecan yaşayan taraftarların gündemi transfer edilecek diğer olası isimler üzerinde yoğunlaştı.

ewd3ed3edd-10-001.jpg

OLASILIK HESAPLARI
Geçtiğimiz sezonun analizleri, çıkan haberler, transfer iddiaları derken sosyal medyada adeta transfer konusu gündem olmuş durumda. Kişisel ve ortak taraftar hesaplarından Samsunspor'un transfer edebileceği muhtemel isimler üzerinden oluşturulan sohbetler ve beklentiler transfer sezonunun sonuna kadar gündemdeki yerini koruyacağa benziyor.

43rf45gt6-14.JPG

SAĞLAM ADIMLAR
Taraftarların heyecanı camiayı ısıtsa da Samsunspor transferde sağlam adımlar atacak. Acele ve sipariş isimlerle kadroyu şişirmek yerine doğru bir kadro planlaması yapmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip aceleci davranmayacak.  Transfer süreciyle ilgili bilgiler veren Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Stratejik hamleler yapmamız lazım. Doğru anlarda, doğru zamanlarda hamleleri yapmamız gerekiyor. Çok aceleci davranmak hatalara sebebiyet verebiliyor. Dolayısıyla en doğru hamlelerle bu süreci başarılı bir şekilde geçireceğimizi düşünüyorum" şeklindeki açıklamalarla bunu net bir biçimde ifade etmişti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.