TARAFTARLAR'DAN DEV İMZA KAMPANYASI

TARAFTARLAR'DAN DEV İMZA KAMPANYASI
Samsunspor'a gönül veren taraftarlar "Yeni Samsunspor Stadının Tribün İsimlerini Taraftar Belirlesin" etkinliği altında sosyal medyada imza kampanyası başlattılar.

 

 


SAMSUNSPOR'UN EFSANE İSİMLERİNE BÜYÜK VEFA 
Samsunspor'a gönül veren sevdalılar 20 Ocak 1989'da trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcular ( Nuri Asan, Muzaffer, Mete Adanır, Tomic ) ve tribünlerimizin efsane isimlerini ( Şirin Ana, Teoman Taş ) gelecek kuşaklara aktarabilmek hem de onlara olan vefa borçlarını yerine getirebilmek için dev bir imza kampanyasına imza atarak sosyal medyayı ayağa kaldırdılar. Kırmızı beyazlı taraftarlar "Yeni Samsunspor Stadının Tribün İsimlerini Taraftar Belirlesin" etkinliği ile yeni stadyumdaki tribün isimlerini değiştirmek adına harekete geçtiler. 

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDILAR 
Geçtiğimiz günlerde başlayan dev kampanyanın yaknkıları sosyal medyayıda adeta ayağa kaldırdı. İmza kampanyasına katılan taraftarlar hem imzalarını attılar hemde yaptıkları paylaşımlarla "Yeni Samsunspor Stadının Tribün İsimlerini Taraftar Belirlesin" etkinliğine destek istediler. Bu gelişmeler sornası Kırmızı beyazlı Kulübün konuyla ilgli bir çalışmasının olup olmayacağı ise berlirsizliğini korurken, Geçtiğimiz aylar'da stadyumda yer alacak koltukların renkleride böyle bir kampanya ile ses getirmiş ve taraftarların istediği olmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.