TARAFTARLAR HÜSRAN

TARAFTARLAR HÜSRAN
Samsunspor'a gönül veren Kırmızı beyazlı taraftarlar Sivasspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadılar. Kırmızı beyazlı sevdalılar Sivasspor karşısıdna alınan 2-1'lik yenilgi sonrası büyük bir hüsrana uğruyarak stadyumu üzütünyle terk ettiler.

 


 

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADILAR 
Kırmızı beyaz renklere gönül veren Samsunspor taraftarları krtik Sivasspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar. Özellikle N'diayenin golü sornası adeta kendilerinden geçen Samsunspor taraftarları takımlarını bu golden sorna ateşleselerde yaptıkları tezahüratlar karşılıklıs kaldı ve Kırmızı beyazlı ekip sahadan 2-1'lik şok bir yenilgiyle ayrılarak taraftarları bir deplasmanda daha hüsrana uğrattılar. Samsunspor'lu sevdalılar ise maçın son düdğüyle birlikte stadyumu üzüntü dolu duygularla terk ettiler. 

ENGİN AĞABEYLERİNİ UNUTMADILAR 
Öte yandan Samsunspor'lu taraftarlar Kırmızı beyazlı tribünlerin sevdilen simalarından olan ve Samsunspor Söğütlübahçeliler Taraftarlar Derneği Kurucularından Merhum Engin Tatar'ıda unutmadılar. Misafir takım tribününde dev bir pankart açan Samsunspor taraftarları geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Engin Ağabeylerine "Samsunspor taraftarları seni unutmayacak" yazlı pankartla Merhum Tatar'ı unutmadıklarını bir kez daha göstermiş oldular. Açılan pankart sornası taraftarlar "Engin Tatar Ölmedi Kalbimizde Yaşıyor" tezahüratlarıyla herkesi duygulandırdılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.