TARAFTARLAR BÖYLE OLSUN İSTİYOR !

TARAFTARLAR BÖYLE OLSUN İSTİYOR !
Samsunspor'a gönül veren taraftarlar Ağustos ayında kapılarını açacak olan yeni Samsun Arena stadyumun koltuk renkler ve koltuk üzerinde bulunan amblem hakkında yetililere çağrıda bulundular.

 


SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDILAR
Kırmızı beyazlı taraftarlar açılışına az bir süre kalan yapımı tüm hızıyla devam eden yeni Samsun stadyumu'nun koltuk renkleri ve amblemleri için yetkililere çağrıda bulundular. Bir çok taraftar yeni yapılan stadyumda koltuk renklerinin sadece Kırmızı olmasını ve maraton tribününde ise sadece "Samsunspor" yazmasını istediklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla bir kez daha dile getirdiler. Koltuk üzerinde bulunan amblemle ilgilide taraftarlar tek bir noktada buluştular.  

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER
Özellikle geçtiğimiz gün Kırmızı beyazlı Yönetim, Teknik heyet ve Futbolcuların ziyaret ettiği yeni stadyumda Başkan Tutu'nun "Stadyumumuzun ikinci katındaki koltuklar tamamen kırmızı oalcak. İlk katındaki koltuklar ise Kırmızı ile beyaz şerit halinde yer alacak" açıklamalarrının ardından taraftarlar sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdılar. Samsunspor sevdalıları sadece ikinci katın değil stadyumun tamamen kırmızı koltuktan oluşmasını istiyor. 


SAMSUNSPOR ARMASINI İSTİYORLAR
Taraftarlar ayrıca kltukların üzerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakaınlığı arnasının yerine ise Samsunspor'un Kırmızı armasının koyulmasını istiyor. Yaptıkları paylaşımlar ve görseller ile sosyal medyada TT yapan Kırmızı beyazlı taraftarlar bu istekleirnin yerine getirilmesi ve stadyumundadaha güzel bir atmosfere sahip olmasını istediklerini belirttiler. Konuyla ilgli taraftarlar stadyumdaki tüm yetkilileri göreve davet ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.