TARAFTARLAR BİR İLKE İMZA ATACAK

TARAFTARLAR BİR İLKE İMZA ATACAK
Samsunspor'a gönül veren Taraftarlar Kulübün 51. yaş günün 19 Mayıs stadyumunda kutlayarak daha önce eşi benzeri görülmeyen bir ilke imza atacaklar.

 

 


19 MAYIS STADYUMUNDA BİR İLK YAŞANACAK 
Samsunspor Söğütlübahçeliler Taraftarlar Derneğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; Son yıllarda 30 Haziran günü kutladığımız Samsunspor'umuzun kuruluş yıl dönümünü bu sene veda edeceğimiz mabedimiz Samsun 19 Mayıs Stadyumunda " meşale yakarak " kutlama kararı aldık. Biz Söğütlübahçe olarak o gün " Kırmızı duvar'da " yer alacağız. Diğer taraftar gruplarının katılacağını düşünerek böyle daha uygun olacağının kanaatine vardık. Organizasyonun İçeriği hakkında ve nasıl koordine edileceği hususunda şunları söylemekte yarar var. Meşaleler Kırmızı Duvar'da tribünlerin alt kısmı olan camlar üzerinde yakılacak. Kale arkaların da ise diğer taraftar gruplarımızın belirleyeceği şekilde olacak. Meşaleler stadyumun ortasında ilk olarak alevlendikten sonra yakılmaya başlanacak. Bununla birlikte " Hani o kırmızıyla beyaz çubuklu forman " bestesi söylenecek. Daha sonrasında taraftarlar tribünlerde karşılıklı tezahüratlarına devam edecek.

SAAT KAÇTA OLACAK 
Organizasyon 30 Haziran günü saat tam 22:00'da başlayacak. Söğütlübahçeli Çılğınlar gurubu ayrıca Kırmızı beyazlı taraftarlar'dan kırmızı ve beyaz renkte giyinerek stadyuma gelmelerini isterken şunları söylediler;"Renktaşlarımızdan o gün Kırmızı beyaz renklerde giyinmelerini rica ediyoruz. Kırmızı Duvar'da yer alacak taraftarlarımıza elimizde sınırlı sayıda olan meşalelerden dağıtılacak. Ancak biz sizlerden yinede meşale temin edip gelmenizin daha iyi olacağını bildirmekte yarar görüyoruz. Katılımın ne kadar olacağını kestiremediğimiz için bize güvenerek gelmemenizi isteriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.