TARAFTARIN UMUDU TÜKENİYOR

TARAFTARIN UMUDU TÜKENİYOR
Samsunspor PTT 1.Lig'in 19'ncu haftasında kendi evinde mağlup olduğu Karşıyaka müsabakasının ardından Kırmızı Beyazlı taraftarlar Play-Off'un bile hayal olduğunu savundu.

GENÇLERE FIRSAT VERİLSİN
Samsunspor taraftarları sosyal medyadan maç sonunda yaptıkları yorumlar ile futbolcuların performanslarını eleştirdi. Kırmızı Beyazlı futbolcular arasında en çok eleştirilen ise 10 haftadır gol atamayan Kone oldu. Samsunspor'un hücum oyuncusu PTT 1.Lig'in 12'nci haftasından oynanan Elazığspor karşılaşmasının ardından henüz gol ile tanışamadı. Kırmızı Beyazlı taraftarlar ise Kone'nin bu formsuzluğunda yedek kulubesinde beklemesi gerektiğini savundu ve genç oyunculara fırsat verilmesi gerektiğini belirtti.  Teknik Direkörü Engin Korukır nezaretinde Kırmızı Beyazlılar ilk maçını kaybetmiş oldu.

OFOEDU BU TAVIRLARINA DUR DESİN
Kırmızı Beyazlı taraftarlar ayrıca Sportif Direktörlüğe tekrar getirilen Coşkun Zeren'in tekrar göreve başlaması ile ilgili olarak, geç kalınmış bir karar olduğunu savundu. Samsunspor taraftarları ayrıca önceki gün oynanan müsabakada penaltı kullanan Ofoedu'yu eleştirdi. Kırmızı Beyazlı taraftarlar penaltıyı Çakır veya Sevgi'nin kullanması gerektiğini savurnurken, Ofoedu'nun bu tavırlarına da dur denilmesi gerektiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum