TARAFTARIN GÖZÜ ATABEY'İN ÜZERİNDE

TARAFTARIN GÖZÜ ATABEY'İN ÜZERİNDE
Kırmızı-beyazlı taraftarların gözü cumartesi akşamı Teknik Direktör İrfan Buz'un hücumda en güvendiği isim olan Atabey Çiçek'te olacak. 

Yılport Samsunspor taraftarları, cumartesi akşamı oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu mücadelesinde, Başakşehir'den kiralık olarak kadroya katılan deneyimli oyuncu Atabey Çiçek'ten gol bekliyor. Kırmızı-beyazlı ekibe büyük umutlarla transfer edilen ancak üç haftadır golle tanışamayan Atabey Çiçek, ikinci iç saha maçında cumartesi akşamı 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarların göz hapsinde olacak. Teknik direktör İrfan Buz'un çok güvendiği Çiçek'in, oyun stiline ve takım arkadaşlarına alıştıktan sonra kendini bulması bekleniyor. 

atabey-4.JPG

İLK GOLÜNÜ ATMAK İSTİYOR
Hücumda istediği toplarla buluşamayan ve girdiği az sayıda pozisyonu gole çeviremeyen Atabey Çiçek, Yılport Samsunspor formasıyla çıkacağı dördüncü maçında golle tanışıp hem şanssızlığını kırmak hem de taraftarla kucaklaşmayı arzuluyor. Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent Akademi Futbol Kulübü maçlarını boş geçen deneyimli oyuncu cumartesi akşamını iple çekiyor. Öte yandan formda golcü Bahattin Köse ile kıyasıya bir rekabet içinde olan Çiçek, ilk golünü atıp üzerindeki baskıyı azaltmak istiyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.