TARAFTARIN BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR

TARAFTARIN BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
Yılport Samsunspor'da şimdiye kadar bir transfer resmiyet kazanırken anlaşılan diğer isimler sır gibi saklanıyor. Takımdan ayrılacak oyuncular ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

Teknik Direktör İrfan Buz'un kırmızı-beyazlı renklere imza atmasından sonra transfer sürecini merakla bekleyen Samsunspor'lu taraftarların beklediği "resmi" haberler önümüzdeki hafta gelecek. Şimdiye kadar yalnızca Gökhan Meral transferi resmiyet kazandı. İmza töreninde konuşan Teknik Menajer Yücel Uyar, İshak Doğan ve İrfan Başaran ile yolların ayrılacağını duyurdu. Önümüzdeki hafta anlaşılan futbolcular ve takımdan gidecek olan oyuncular netlik kazanacak ve böyle Yılport Samsunspor kamp sürecinde sağlam adımlar atarak sezona kendisini hazırlayacak. 

66666666666666.JPG

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Kabarık bir transfer listesi Samsunspor'da en uygun oyuncularla anlaşabilmek için Genel Menajer Mustafa Aztopal transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekipte kadro yapısını çok fazla şişirilmeden, nokta atışı transferler yapılacak. Savaşan, lider özellikli ve kaliteli transferlerle donatılmak istenen Samsunspor, bu sezona çok iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Anlaşılan isimler kamuoyundan sır gibi saklanırken üst üste imzalarla adeta şov yapılacak.

444444.JPG

TAKIM RUHU ÖN PLANDA
Çalıştırdığı takımlarda aidiyet duygusunu ön plana koyarak, takım ruhuna oldukça önem veren Yılport Samsunspor'un yeni Teknik Direktörü İrfan Buz'un mental özellikleri ve disiplini taraftarların iştahını kabartmış durumda. Bu özelliklerinin yanı sıra Buz'un nokta atışı transferler yaparak güçlü bir kadro yapısı oluşturacağına inanan taraftarlar sahada "ısıran" futbolcular görmeyi arzu ederek beklentiyi yükseltmişken yarın gerçekleşecek olan kongreden sonra Samsunspor'un gündemi yalnızca hazırlık kampı olacak.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum