TARAFTARDAN OSMAN GENÇ'E BÜYÜK TEPKİ

TARAFTARDAN OSMAN GENÇ'E BÜYÜK TEPKİ
SAMSUN Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in , "Samsunspor ikinci lig takımı, maçına gidilse ne gidilmese ne; bu basket takımı ise süper ligde" sözleri büyük tepki çekti

SAMSUN Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in , "Samsunspor ikinci lig takımı, maçına gidilse ne gidilmese ne; bu basket takımı ise süper ligde" sözleri büyük tepki çekti.

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ YAĞDI
Taraftarlar, sosyal medya hesaplarından da Osman Genç'i kınayan yorumlar yaptılar. Noktasına virgülüne dokunmadan okuyucumuzla paylaştığımız yorumlar, taraftarın nabzını ve olaya bakışını da ortaya koyuyor. Taraftarın haksız sayılmayacak bu tepkisi, olayları fitilleyen ve maksadını aşan malum cümleler yüzünden. 

TRİBÜNLER DE ADIYLA İNLEDİ
Taraftarlar, Samsunspor- Sivasspor maçında da içinde Osman Genç'in adının geçtiği tezahüratlarda bulundular.

Kızgınlık ve kırgınlıklarını biraz aşırı cümlelerle dile getiren taraftar, olayları bu noktaya getiren açıklama sahibi Canik Belediye Başkanı Osman Genç'ten bir açıklama veya özür de bekliyorlar. 

MAKAMLAR GEÇER MARKALAR KALIR
Osman Genç'in sözlerine büyük tepki gösteren taraftarlar, Samsunspor'un şehrin markası olduğunu dile getirerek, belediye başkanlığı makamı, bugün var yarın yok, makamlar geçer gider, markalar kalır diyerek de görüşlerini belirttiler.

Ahmet Ufuk ERKAN

1.jpeg2.jpeg3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum