TARAFTARAR GÖREVE HAZIR !

TARAFTARAR GÖREVE HAZIR !
Kırmızı Beyazlı taraftarlar bugün Ankara Osmanlıspor Stadyumunda oynanılacak karşılaşmaya akın ediyorlar. Sevdalılar zorlu 90 dakikada takımlarına destek olmak için tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezonki maçtada tribündeki yerlerini alacaklar.

HEP DESTEK TAM DESTEK
Samsunspor'a gönül veren taraftarlar takımlarını zorlu Osmanlıspor sınavında da yalnız bırakmayacaklar. Dün akşam geç saatlerde yola çıkan sevdalılar zorlu ve bir okadarda kritik deplasmnda tribündeki yerlerin alacaklar. Kırmızı Beyaz renklere gönül veren taraftarlar tıpkı geçen sezon olduğu gibi bugün oynanılacak karşılaşmada da kendilerine ayrılan deplasmanda tribününü hınca hınç dolduracaklar.

FIRSATTA İSTİFADE ETTİLER
Öte yandan Osmanlıspor Yönetiminin bilet fiyatlarını 25 tl ye çıkarmasına tepki gösteren Samsunspor taraftarları,"Diğer karşılaşmalarda bilet fiyatları bukadar yüksek değildi. Osmanlıspor Yönetimi Samsunspor taraftarlarının bu maça yoğun bir şekilde rehavet edeceğinden bilet fiyatlarınıda fırsattan istifade ederek yükselttiler. Bizler her nekadar bilet fiyatları pahalı olsada takımımızı yalnız bırakmayacağız" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.