Taraftara Laik Oldunuz !


Hepimiz lider olduğu için İstanbul deplasmanına biraz çekimser bakıyorduk. Oysaki bu takım Balıkesirspor ve Ankaraspor'a lider olduklarında kök söktüren bir takımdı. Tek umudumuz ise taraftar desteğiydi. Nitekimde öyle oldu. Yaklaşıkk 6 bin taraftarımızın olimpiay stadyumunu deyim yerindeyse kuraşttı ve teslim ol İstanbul dedi. Bu dik duruşa ve asla vazgeçmeme ruhuna futbolcularımızında ayak uydurmasıyla sahadan harika bir galibiyetle ayrıldık...


Ancak maç 3-1'ken içimde hala bir Mersin yarasının sancısı vardı. Tam da bu dakikalarda Penaltı oldu. Allah'tan Doka'nın şutunu Soner harika kurtardıda son dakikalarda korkulu rüya görmedik. Zaten ligin ilk maçında sahada hiç bir şey yapmaya İstanbul son dakikada bulduğu golle diyim yerindeyse ballı 3 puanı kapmış evine dönmüştü. Ama hiç kimse bilmiyordu Umar'ın her geçen gün daha çok büyüyen hırsını. Patlama yapacam dedi ve sonunda yaptı. Taraftarına ayak uyduran en önemli isimlerin başında da Umar geldi.


Şimdi sırada Tavşanlı Linyitspor maçı var. Herkes bu maçı çantada keklik görmesin. Şiddetle puana ihtiyacı olan rakibimiz bizden puan koparmak içi elinden geleni yapacağına eminim. Ancak taraftarımızın yine aynı şekilde 19 Mayısı hınca hınç doldurursa eminim onlarda cehennem havasına daha fazla direnemeyecek ve pes edeceklerdir...

Bizlerin en büyük kozu her zaman olduğu gibi taraftardır. Cünki onlar yeri gelir her şeylerinden kısarlar. Sırf takımlarına destek ola bilmek için. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa demeden Türkiye'nin dört bir yanına giderler. Sırf bir 90 dakika için. Sırf takımına sahada 12. adam olmak için. Ve sırf bu şehri temsil edenleri dört bir yanda sahipsiz bırakmamak için...!

Güzel bir galibiyetin ardından bir de forvete takviye yapılırsa şundan kesinlikle eminimki takımımız play-off'u garantiler ve haksızlıklarla düştüğümüz süper lige yeniden çıkarız... Ve biz geldik artık dim dik ayakta sapa sağlam bir takım olarak diyerek. Bu güzel galibiyeti kendimce İstanbul'u kırmızı beyaza bürüyen taraftarlarımıza armağan ediyorum. Ayağınıza sağlık çocuklar devamı haftaya TKİ Tavşanlı maçında olsun... Bir Sevdadır Samsunspor !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR