TARAFTAR KOREOGRAFİ'YE HAZIRLANIYOR

TARAFTAR KOREOGRAFİ'YE HAZIRLANIYOR
Samsunspor Play-Off karşılaşmasının ilk maçında kendi evinde konuk edeceği Albimo Alanyaspor karşılaşmasına Kırmızı Beyazlı taraftarlar koreografi şovu hazırlığına start verdi.

HEDEF GALİBİYET
Samsunspor konuk edeceği bu zorlu karşılaşmada Kırmızı Beyazlı taraftarlar tribünde yerlerini alarak 90 dakika boyunca tezahürat ederek futbolculara moral aşılayacaklar. Samsunspor PTT 1.Lig'in 34'üncü haftasında karşılaştığı Denizlispor karşılaşmasında 7000 Kırmızı Beyazlı taraftar tribünde yerlerini almıştı. Galibiyetin ardından Play-Off'a atılan ilk adımın mutluluğunu taraftarlar ve Samsunspor Yönetimi birlikte yaşamıştı. Samsunspor Perşembe günü konuk edeceği Albimo Alanyaspor karşılaşmasında mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. 

"GALİBİYETTE PAY SAHİBİ OLDUNUZ"
Samsunspor Yönetim Kurulu resmi internet adresinden taraftara teşekkür mesajı yayımladı: "Play-Off  yolunda çok önem arz eden SAMSUNSPOR - DENİZLİSPOR müsabakasında 90 dakika durmadan coşkulu tribün desteğini vererek adeta tribünleri bayram yerine döndürerek alınan galibiyette pay sahibi oldunuz. Bu takımımıza olan inancın bir zaferidir. Böyle bir tabloyu yaşattığınız için teşekkür ediyoruz. Şimdi sıra Alanyaspor maçında. Perşembe akşamı yeni bir zafer için mücadele edecek SAMSUNSPOR'umuza güçlü desteğinizi sürdüreceğinizi ve tribünleri doldurmanızı bekliyoruz. Sizlerle birlikte SÜPER LİG için final maçı bizi bekliyor." Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.