TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü hafta sonu sahalarında oynayacakları Altınordu karşılaşmasında tribünlerin hınca hınç dolmasını istedi.

TARAFTARLARI GÖREVE ÇAĞIRDI 
Kırmızı beyazlıların yeni Teknik direktörü Osman Özköylü Altınordu maçı öncesi Samsunspor'lu taraftarlara çağrıda bulundu. Taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduklarını belirten tecrübeli Teknik adam Özköylü,"Ben, 23 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda bütün şehri orada bekliyorum. Rakip için büyük bir işkence olsun, bizim için büyük bir motivasyon ve coşku olsun. Bunu bütün halkımızdan rica ediyorum" diye konuştu.

ŞİMDİ TEK YÜREK OLMA ZAMANI
Taraftar dernekleri ile bir araya gelerek takıma her zamankinden daha fazla sahip çıkmaları ve destek olmalarını gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı Osman Özköylü,"Göreve geldikten sorna taraftar gruplarımız ile bir araya geldik. Onlara bu takıma her zamankinden daha fazla destek olmalarını istedim. Samsunspor her zaman taraftarıyla bütünleşmiş ve o gücü arkasına alarak rakipleri karşısında fırtınalar estiren bir takımdır. Bizde bunu en iyi şekilde avantajımıza çevirerek sahamızda Altınorduyu eli boş göndereceğiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.