TARAFTAR ADALET İSTEDİ!

TARAFTAR ADALET İSTEDİ!
Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medyada büyük yankı uyandırarak "#SamsunsporYalnızDeğildir" etiketi altında Twitter'da gündem oldular.

       
Yılport Samsunspor taraftarları Ümraniyespor maçında yaşanan hakem faciasının ardından, açmış olduğu '#SamsunsporYanlızDegildir' etiketiyle TFF yönetimine adil davranması için seslendi. Yapılan haksızlığa susmayan taraftarlar maçın tekrarının adil olacağını belirterek olası aksi kararın da geçmiş uygulamalara gölge düşüreceğini haykırdı.  

Taraftar gruplarının yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son günlerde yaşanılan haksızlıkların, tesadüf olmadığını biliyoruz. Samsunspor ne zaman güçlense, kirli eller, bu gücün önüne geçmeye çalışıyor. Bu duruma tepkimizi dile getirmekten, asla kaçınmayacağız. Tepkimizi tüm Türkiye'ye duyuruyoruz!" denildi. 

Yaklaşık 40 bin twit atarak sesini tüm Türkiyeye duyuran Samsunspor taraftarı önemli bir adıma da imza atmış oldu. Bu anlamlı harekete ise bürokrat, siyasi, sanat ve spor camiasından da büyük destek geldi. Şimdi gözler TFF'nin bu hafta içerisinde vereceği nihai karara çevrilmiş durumda. Samsunspor cephesinin ise beklentisi maçın yeniden oynanması yönünde.

manset-1-052.jpgmanset-2-059.jpgmanset-4-018.jpgmanset-7-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.