TANZİM SATIŞ AYNEN DEVAM

TANZİM SATIŞ AYNEN DEVAM
Meydan tanzim satış merkezinin kapatılması 100.Yıl etkinlikleri sebebiyle!

Samsun’da 27 Şubatta 3 merkez ilçe 7 noktada başlayan tanzim satışlarda vatandaşlara ucuz meyve ve sebze satışı yapılırken, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk heykelinin bulunduğu İlkadım Anıt Park'ta kurulan tanzim satış çadırı  kapatıldı. Samsun'da bir gazete domates ve patateslerin tezgahlarda kalmadığından ve yoğunluktan dolayı kaldırıldığını iddia edince Denge'ye konuşan Anakent Tic. Ltd. Şti. genel müdürü Erdal Baş ise bunu yalanlayarak 19 mayıs 100.yıl etkinlikleri için geçici olarak kaldırıldığını söyledi.

1212.jpg

 

6 NOKTADA HİZMET VERİYOR
Muhabirimizin sorularını yanıtlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Anakent Tic. Ltd. Şti. genel müdürü Erdal Baş, tamamen kapatılan bir şey olmadığından bahsederek ''Bu yıl 19 Mayıs 2019'ta 100.yıl için Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde hazırlığı yapılan etkinlik alanına giren Meydan tanzim satış mağazası geçici olarak kapatıldı. Geri kalan 6 noktada tanzim satışı hizmete devam etmekte vatandaşlarımıza. Yoğunluktan dolayı kapatıldığı filan yok, doğrusu bu. 7 noktamız vardı, 1 tanesi kapatıldı, 6'sı hizmete devam ediyor.''dedi.

 

i8cf02.jpg

İKİNCİ BİR TALİMATA KADAR DEVAM
Samsun’da 27 Şubatta başlayan sürecin ne zamana kadar devam edeceğine dair soruya ise genel müdür şu şekilde cevap verdi:'' Tanzim noktalarının kurulmasıyla ilgili bize başkanımızdan talimat geldi, satış noktalarını kurduk. Gayet de güzel Samsun'a, vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Ne kadar devam edip edilmeyeceği noktasında ise bizim bir tahmin verme durumumuz yok. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ikinci bir talimat gelmediği sürece tanzim satış mağazaları Samsunlu vatandaşlarımıza  hizmet vermeye devam edecektir.'' 
(Onur Özsoy)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.