Tanju Çolak’tan Samsunspor’u Kurtaracak proje

Tanju Çolak’tan Samsunspor’u Kurtaracak proje
Samsunspor’un efsane ismi Tanju Çolak, Planladığı proje ile Samsunspor’un kurtulacağını belirtti

Samsunlu Eski efsane Futbolcu Tanju Çolak, kendisinin planladığı proje ile Samsunspor’un tekrar ayağa kalkacağını iddia etti. Projeyi Samsun Valisi Osman Kaymak ile görüşen Çolak, Samsunspor’un kimseye muhtaç olmadan idare edilecek bir proje olduğunu söyledi.  Çolak, proje ile ilgili şöyle konuştu: “Sayın valimize çok güzel bir proje sunacağım. Samsunspor’un kimseye bağlı olmadığını gösterecek ve kimsenin hükümdarlığında olmayacak bir proje. Projeyi Sayın valimizle detaylı bir şekilde görüşeceğiz.  Sayın valimize projeden bahsettiğimde o da heyecanlandı. Valimiz bu projeyi onaylasa da onaylamasa da bunu kamuoyunla paylaşacağız.”  

“Gelecek için çok önemli bir proje”

Projenin takımın geleceği için çok önem ifade ettiğini belirten Çolak, “Gelecek için çok önemli bir proje olduğunu düşünüyorum.  Kimseye muhtaç olmadan takımın idare edilebileceği bir projeden bahsediyorum.  Bu projede Samsun şehrinin hepsi var. Planladığım projeye Samsun halkı ve Samsunspor sevdalıları sahip çıktığı halde Samsunspor gelecekte çok güzel günler görecektir. şeklinde konuştu.

“Samsunspor’u çok kötü günler bekliyor”

Samsunspor başkanlığında gözünün olmadığını ifade eden Çolak konuşmasını şöyle tamamladı: “Samsunspor başkanlığında hiçbir zaman gözüm olmadı. Samsunspor’un durumu iyi değil.  Samsunspor’u çok kötü günler bekliyor. Kulüp’ü borca soktular. Bu kulübü bu durumlara getirenler utansın. Bu kadar borcun içerisinde başkan olmak kolay değil. “ 

Nurullah Kızıldağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.