TANER TAŞKIN VEDA ETTİ!

TANER TAŞKIN VEDA ETTİ!
Taner Taşkın, Nuri Asan Tesisleri'nde yönetim ve futbolcularla vedalaşarak Samsunspor'dan ayrıldı.

Gümüşhanespor galibiyetinin ardından görevinden ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın, dün Nuri Asan Tesisleri’nden uğurlandı. Başkan İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Basın Sözcüsü Suat Çakır ile görüşerek tesislerden ayrılan Taner Taşkın, soyunma odasında da oyuncularla tek tek tokalaşarak vedalaştı.

veda-(1).jpg veda-(2).jpg

"GURUR DUYDUK"

Yılport Samsunspor resmi siteden yaptığı açıklamada: "Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda kendisini tanımaktan ve dostluğunu yaşamaktan gurur duyduğumuz sevgili teknik direktörümüz Taner Taşkın’a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sonraki yaşantısında başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi. 

veda-(3)-001.jpg veda-(4).jpg

DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞTİRİLDİ(!)

Geçtiğimiz haftadan itibaren taraftarların bir bölümü Taner Taşkın'ı istifaya davet ederken gerek tribünde gerekse sosyal medya üzerinden seslerini duyurmuştu. Ayrılık sonrası Taner Taşkın'ın gitmesinden memnun kalmayan bazı taraftarlar ise, deplasmanda berabere kalınan Sarıyer maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın, "34 hafta sonuna neredeyiz ona bakacağız. Dere geçilirken at değiştirilmez sözü gibi hareket edeceğiz. Taner Taşkın’ın bizi başarıya götüreceğine inanıyoruz. O nedenle kesinlikle hocamızla devam edeceğiz." şeklindeki sözlerini anımsatarak sosyal medya hesapları üzeriden Taşkın'ın yanında oldu.

Soner Süren

45823864_940011776122396_931536664228626181_n-001.jpg

'HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER TANER HOCA...'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum