Tan’dan KADEF’e ziyaret

Tan’dan KADEF’e ziyaret
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, KADEF’e yaptığı ziyarette...

“Hiçbir zaman bu şehirden kopmadım. Samsun bir başka, bir sevda benim için” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Kavak Dernekler Federasyonu’nu (KADEF) ziyaret etti. Genel Başkan Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Tan, yoğun ilgiyle karşılandı.

Aday adaylığı sürecini Kavaklı hemşehrileriyle paylaşan Haluk Tan, “Ben her zaman bu şehirde oldum ve bu şehir için çalıştım. Görevim gereği birçok şehirde bulundum. Ancak hiçbir zaman bu şehirden kopmadım. Samsun bir başka, bir sevda benim için. Sizler gibi büyük dernek çatıları altında bulundum ve aktif görev aldım. Sivil toplumun gücünü biliyor ve önemsiyorum. Şimdi ise siz değerli dostlarımızı meclis çatısı altında temsil etmek için yola çıktık. Allah nasip eder de bu makama erişirsek, sizlerin Ankara’daki sesi olacağım. Çünkü asıl söz sahibi olan halktır. Bu şehirde yaşayan ve bu şehre katkı sağlayan herkes asıl Samsunludur. Herkesi sevgiyle saygıyla kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Resimaltı:

Tan’dan Özkan’a taziye

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, geçtiğimiz gün babasını kaybeden Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan’ı evinde ziyaret etti. Özkan’a başsağlığı dileklerini ileten Tan, cenaze nedeniyle kendisi için buruk geçen 14 Mart Tıp Bayramı’nı da kutladı ve sağlık çalışanları için daha iyi bir yıl olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.